">
Publicat el: 31 / 1 / 2019 a les 20:44 |

Arriba el cap de setmana i amb ell tornen les lligues professionals. La primera que reprendrà l’activitat serà la Lliga Bankia de raspall – Trofeu Diputació de València, que este divendres es traslladarà fins al trinquet del Genovés per al començament de la quarta jornada de la fase regular.

Atenció perquè s’enfronten dos equips necessitats, el de Villanueva de Castellón de Marrahí, Tonet IV i Néstor i el de Xeraco amb Pablo, Canari i Raúl. Sobretot d’agafar confiança, perquè fins a la data no han estat capaços de guanyar cap partida. Evidentment no estan jugant tot el que poden, però sí que han demostrat que qualitat en tenen i molta.

La següent partida es jugarà el dissabte a la Llosa de Ranes, on el millor conjunt fins al moment, el d’Oliva de Montaner, Brisca i Gabi, es mesurarà a un que cada vegada va a més, el de Dénia amb Ian, Sanchis i Miravalles.

La jornada es tancarà a Xeraco. Però no el dilluns, que és el dia habitual de partida en este trinquet. Serà el diumenge a les 12.00 amb el cara a cara entre els equips de Barxeta (Moltó, Josep i Lorja) i El Genovés (Sergio, Seve i Ricardet).

ESCALA I CORDA

La Lliga Bankia d’escala i corda tornarà el dissabte a la catedral, el trinquet Pelayo, on l’equip de València, ara amb Puchol II, Salva i Bueno, jugarà contra el de Benidorm de Pere Roc II, Santi i Monrabal II.

Recordeu que en la formació de la capital entra Salva com a substitut del lesionat Raúl. Si és al mig o en la punta ho hauran de decidir els mateixos pilotaris.

La quarta jornada es tancarà el diumenge. Heu de triar la província de Castelló o la d’Alacant, el trinquet de Borriana o el de Xàbia. Les dues partides estan programades a les 12.00 hores.

A Borriana, Soro III, Jesús i Carlos (Vila-real) es mesuraran a Francés, Pere i Tomàs II (Pedreguer-Masymas). I a Xàbia, Genovés II, Javi i Héctor (Murla) jugaran contra De la Vega, Félix i Nacho (Almussafes).

LLIGUES 2

La Lliga 2 en la modalitat d’escala i corda ha visitat este dijous el trinquet Pelayo on l’equip de València de Santi, Bueno i Álvaro ha superat al de Benidorm de Pablo, Monrabal II i Conillet per un ajustat 60-55.

Amb esta partida, Santi s’acomiada de la competició per motius personals. El pilotari de Silla comença una nova etapa en la seua vida en la qual li desitgem tota la sort del món. Pel que fa a la competició, Ferrer ocuparà el seu lloc.

La següent cita tindrà lloc este divendres a Sueca on Fageca i Tomàs II (Vila-real) s’enfrontaran a Marc i Carlos (Pedreguer-Masymas).

En la Lliga 2 de raspall, Salelles II i Gabi (Oliva) continuen sumant de 2 en 2 després de superar este dijous per 25-10 a Mario i Miravalles (Dénia) al trinquet de Bellreguard.

La jornada en curs conclourà este divendres a Piles on Punxa i Lorja (Barxeta) s’enfrontaran a Badenes i Ricardet (El Genovés).

ALTRES NOTÍCIES

30 / 1 / 2019 | JAM JOSÉ SALVADOR I NACHO, IMPARABLES EN LA LLIGA 2

1 /2 / 2019 | JAM VILLANUEVA DE CASTELLÓN AGAFA AIRE EN LA LLIGA BANKIA I XERACO S'OFEGA UNA MIQUETA MÉS