">
Publicat el: 3 / 2 / 2019 a les 21:35 |

La quarta jornada de les Lligues Professionals Bankia s’ha tancat este diumenge amb la disputa de tres partides que han atorgat 2 punts als equips d’Almussafes, Vila-real i Barxeta i 1 punt al de Murla.

En la competició d’escala i corda s’han completat dues confrontacions. Al trinquet de Xàbia, la formació d’Almussafes amb De la Vega, Félix i Nacho continua la seua marxa triomfal i s’ha imposat a la de Murla de Genovés II, Javi i Héctor per un ajustat 60-55.

Dels vencedors hem de caure en la reiteració per a explicar com han jugat. Millor resumir: de meravella. I és que ja van quatre partides consecutives rendint a un nivell excepcional. Per part seua, l’equip de Murla ha necessitat un poc de temps per a oferir el seu nivell. Però, quan ha destapat el pot de les essències, l’espectacle que s’ha vist al trinquet ha sigut sublim.

I un detall que cal esmentar: quina delícia veure l’escala plena ovacionant a l’equip perdedor només acabar la partida.

L’altra cita de la Lliga Bankia d’escala i corda estava programada al trinquet de Borriana on el trio de Vila-real de Soro III, Jesús i Carlos ha superat al de Pedreguer-Masymas de Francés, Pere i Tomàs II per 60-45.

En un principi han dominat més els alacantins. Hi havia més compenetració i sobretot més pegada. Però Jesús i Carlos han millorat i prou. I com que Soro III ja estava jugant a muntó, l’equip de Vila-real ha passat a fer-se amo de la situació. Però amb dificultats, perquè a l’altre costat de la corda es continuava carregant.

I acabem a Xeraco on l’equip de Barxeta de Moltó, Josep i Lorja ha guanyat al del Genovés de SergioSeve i Ricardet per 25-15 en la Lliga Bankia de raspall – Trofeu Diputació de València,

Ací hem tingut tres parts diferenciades. En la primera, SergioSeve i Ricardet convertien en or cada pilota que tocaven. La perfecció d’uns i la falta de contundència dels altres han posat el marcador en 0-15 per als del Genovés.

Segon acte. Reacció de Barxeta. Moltó s’ha posat el tratge de número u i, ben acompanyat per Josep i Lorja, ha aconseguit neutralitzar el desavantatge.

I en el tram final, clar domini per als rojos, que han arredonit una remuntada espectacular amb 5 jocs sumats de manera consecutiva.

Amb estos tres resultats, Almussafes és més líder encara i Murla continua progressant malgrat la derrota. A més a més, Vila-real estrena el seu caseller de victòries i ja mira de prop a les places de la fase final. Tant com Pedreguer-Masymas, perquè estan igualats a punts (feu clic ací per veure la classificació).

I en el raspall, Barxeta es queda tercer, però amb els mateixos punts que Dénia i Oliva. Per tant, hi ha tres equips compartint el lideratge (feu clic ací per veure la classificació).

Ara cal descansar fins al divendres, quan començarà la quinta jornada, amb la qual es tancarà l’anada de la fase regular.

La Lliga Bankia d’escala i corda tornarà al trinquet de Guadassuar, on es jugarà a la nit (23.15 hores). Pel que fa a la Lliga Bankia de raspall – Trofeu Diputació de València, l’inici de la jornada també se n’ix de l’habitual perquè el trinquet de Sueca recupera el joc per terra després de molt de temps.

ALTRES NOTÍCIES

2 / 2 / 2019 | JAM VALÈNCIA I DÉNIA QÜESTIONEN EL LIDERATGE D'ALMUSSAFES I OLIVA EN LES LLIGUES BANKIA

4 /2 / 2019 | JAM COMENÇA LA QUARTA JORNADA DE LA LLIGA 2