">
Publicat el: 15 / 4 / 2019 a les 20:11 |

Esta setmana les Lligues 2 donaran per conclosa la seua primera edició i coronaran als campions de la competició, que a més rebran com a premi el bitllet directe per a la Copa.

Els primers a optar a tal guardó seran els finalistes de la modalitat de raspall que este dimecres lluitaran pel títol en el trinquet de Castelló de Rugat a les 18.30 hores. Punxa i Lorja de Barxeta, jugaran contra Badenes i Ricardet dl Genovés, els punters tornaran a enfrontar-se de nou en un duel definitiu, ja que tant Lorja com Ricardet van disputar el diumenge la final de la Lliga Bankia en la qual la formació del Genovés va aconseguir imposar-se per 30-5. Els equips tornen a veure’s les cares en l’última cita pel trofeu.

El teló baixarà definitivament el divendres, a les 11.30 hores, a Vila-real, amb l’última partida d’escala i corda del campionat entre Fageca i Tomàs II de Pedreguer-Masymas contra José Salvador i Nacho d’Almussafes, que poden tornar a sumar un títol després de la victòria de la Lliga Bankia. La incògnita està a punt de revelar-se i des de la Fundació s’anima a l’afició a gaudir en els trinquets d’estos espectacles.

ALTRES NOTÍCIES

14 / 4 / 2019 | JAM SERGIO, SEVE I RICARDET GUANYEN LA LLIGA BANKIA DE RASPALL 2019

16 /4 / 2019 | JAM EL CAMPIONAT FUNDACIÓ AGAFA EL RELLEU DE LES LLIGUES