">
Publicat el: 5 / 5 / 2019 a les 19:41 |

El trinquet de Castelló de la Plana ha acollit este diumenge la disputa de les dues últimes partides de la tercera jornada del Campionat Fundació, que també han tancat l’anada de la fase regular. En raspall, la victòria ha sigut per a l’equip Baleària, mentre Masymas ha guanyat en la modalitat d’escala i corda.

La sessió ha començat amb la partida a raspall en la qual Moltó, Seve i Ricardet ((Baleària) han superat a Marrahí, Sanchis i Canari (Masymas) per 30-15. Els primers han tirat de força i encert i no han donat opció de guanyar als seus rivals, que han acusat una miqueta el fet de jugar en un trinquet desconegut perquè era la primera vegada que acollia una partida de raspall professional.

A continuació, en la disciplina d’escala i corda, el triomf ha sigut per a l’equip Masymas de Puchol II, Pere i Carlos, que no han deixat fer cap joc als seus contraris de Baleària, Pere Roc II, Javi i Carlos (60-15). El trio vencedor ha estat millor, això és inqüestionable, però la diferència entre els dos equips no ha sigut la que diu el marcador.

La competició descansa ja fins al pròxim dimecres, quan visitarà el trinquet de Castelló de Rugat per a iniciar la quarta jornada, primera de la tornada d’esta fase regular. Amb la meitat de la ronda completada, la classificació de raspall està liderada per Moltó, Seve i Ricardet (Baleària) mentre que en el campionat d’escala i corda manen Puchol II, Pere i Jesús (Masymas).

FRONTÓ

En altre ordre de coses, la partida disputada este diumenge al Frontón Barón de Cheste s’ha resolt amb victòria de De la Vega i Bueno davant Genovés II i Raúl per un ajustat 41-34.

ALTRES NOTÍCIES

4 / 5 / 2019 | JAM ELS EQUIPS NECESSITATS TRAUEN LA CASTA EN EL CAMPIONAT FUNDACIÓ

7 /5 / 2019 | JAM COMENÇA EL COMPTE ENRERE