">
Publicat el: 1 / 5 / 2019 a les 18:58 |

El Campionat Fundació ha tancat este dimecres la segona jornada amb superioritat dels equips Baleària en totes dues modalitats.

La vesprada ha començat amb una partida sabatera. El trio de Moltó, Seve i Ricardet ha guanyat a Sergio, Tonet IV i Lorja, representants de la Fundació José Luis López amb un contundent resultat de 30-0. Tots i cadascun dels vencedors han jugat a la perfecció, amb gran precisió i encert des del començament de l’enfrontament. Els rivals han intentat oposar-se, però els ha sigut impossible. Moltó i els seus companys sumen dos punts que els col·loquen segons en la classificació del campionat per darrere de l’equip Masymas.

A continuació, ha tingut lloc el duel d’escala i corda on Pere Roc II, Javi i Carlos han aconseguit imposar-se per 60-35 a De la Vega, Santi i Raúl de la Fundació José Luis López. Encara que De la Vega ha estat molt millor que en la seua partida inaugural del trofeu i ha ratllat a bon nivell en la majoria dels jocs, els rematadors Santi i Rául no han aconseguit culminar els quinzes fins a la meitat de la partida. Quan els canoners sí que han disparat com saben l’avantatge amb els rivals ja era massa i encara que han barallat fins al final per a intentar remuntar, l’equip liderat per Pere Roc II ha tancat ràpidament el resultat.

La tercera jornada del Campionat Fundació arranca este mateix dissabte en Pelayo, on l’equip Fundació José Luis López intentarà puntuar per primera vegada i estrenar el caseller per a no despenjar-se de la taula contra el de Savipecho format pel Genovés II, Félix i Monrabal II. En la disciplina de raspall s’enfrontaran, representant als mateixos equips, Sergio, Tonet IV i Lorja, contra Ian, Brisca i Josep.

ALTRES NOTÍCIES

30 / 4 / 2019 | JAM ELS EQUIPS DE MASYMAS GUANYEN I ES CONVERTEIXEN EN ELS ÚNICS INVICTES

3 /5 / 2019 | JAM LES SESSIONS DOBLES D'UN ALTRE COLOR CONTINUEN A PELAYO