">
Publicat el: 14 / 9 / 2018 a les 13:39 |

El X Trofeu Diputació de Castelló es desplaçarà este dissabte fins al trinquet de Borriana per a la disputa de la segona semifinal que enfrontarà a Soro III i Javi contra Puchol II i Héctor (17.30 hores).

Els dos grans dominadors de la modalitat d’escala i corda tornen a enfrontar-se en un torneig oficial, ara per a guanyar-se el lloc en la final del dia 21 a Vila-real on es trobaran amb Genovés II, Raúl i Carlos. I com sempre, el duel entre Soro III i Puchol II es presenta totalment incert.

Els dos escaleters tindran davant a mitgers amb els quals es compenetren a la perfecció. Soro III i Javi són ‘vells’ coneguts que formen una parella sobretot poderosa en comptar amb dos dels braços més potents del panorama professional. I a més equilibrada, perquè a la capacitat per a fer quinzes cal afegir la solidesa defensiva.

Puchol II i Héctor també han demostrat ser una dupla de la màxima solvència. En els darrers mesos han participat junts en diferents cites rellevància com el Trofeu Diputació d’Alacant, el Trofeu Universitat de València i el Trofeu Mixt Masymas. En el primer es van proclamar campions amb Bueno i en el segon van arribar a la final.

Esta també és una parella que sap pegar fort, però tal vegada destaque més per la tècnica exquisida de les dues línies.

ALTRES NOTÍCIES

14 / 9 / 2018 | JAM EL TROFEU 600 ANYS GENERALITAT VALENCIANA CONCLOU A PILES

15 /9 / 2018 | JAM ELS CAMPIONS DE LA LLIGA SUMEN TAMBÉ EL TROFEU 600 ANYS GENERALITAT VALENCIANA