">
Publicat el: 7 / 5 / 2019 a les 12:02 |

El Campionat Fundació es traslladarà este dimecres fins al trinquet de Castelló de Rugat per a iniciar la quarta jornada de la fase regular, primera pel que fa a les partides de tornada.

Per a començar la sessió es penjarà la corda i serà aleshores quan l’equip Masymas de Puchol II, Pere i Jesús s’enfrontarà al Savipecho amb Genovés II, Félix i Monrabal II.

El campió individual i els seus companys són els únics en les dues modalitats que encara no coneixen la derrota mentre que els seus rivals han puntuat en totes les partides. Per tant, com a mínim han acabat perdent per 60-50. Precisament, este va ser el marcador de la partida que va enfrontar a estos equips en l’anada. Es tracta d’un duel en el cim entre els conjunts que fins a la data són els millors de la seua modalitat.

A continuació, torn per al raspall, ara amb l’equip Masymas representat per Marrahí, Sanchis i Canari i el Savipecho amb Ian, Sanchis i Josep.

La situació dels dos trios en la taula és molt diferent, però les distàncies molt curtes. Marrahí i els seus companys són segons estan en disposició de llevar-li el lideratge a Moltó, Seve i Ricardet (Baleària) mentre que la formació que encapçala Ian ocupa la quarta posició, però en cas de guanyar igualaria amb els primers.

La quarta jornada conclourà el divendres al trinquet de Dénia.

ALTRES NOTÍCIES

5 / 5 / 2019 | JAM BALEÀRIA I MASYMAS ES REPARTEIXEN LES PRIMERES POSICIONS

8 /5 / 2019 | JAM VICTÒRIES TARONJA A CASTELLÓ DE RUGAT