">
Publicat el: 9 / 9 / 2018 a les 17:00 |

La joventut ha pogut amb la veterania i este diumenge, al frontó municipal d’Almussafes, s’han proclamat campions del XIII Trofeu Diputació de València de frontó De la Vega i Carlos de Massalfassar. La parella representativa de la localitat que ha sigut escenari de la final ha vençut a Genovés II i Adrián de Museros 41 per 15.

Han començat al traure els rojos, representants de Museros, que han tirat d’experiència per tractar de fer front als seus contrincants. Però Lluís i Carlos han estat intractables des del principi fins al final, i pràcticament sense errades han volat cap a la victòria.

Només han fallat quasi al tram final de l’enfrontament, on l’àmplia diferència a l’electrònic els ha permés relaxar un poc el seu joc. El rest local ha deixat meravellat als espectadors que s’han acostat a la canxa de l’Horta Sud. Un frontó que des d’este diumenge portarà el nom del president del club, José Ventura i Salvador.

El trofeu més important de la modalitat de les tres parets ha abaixat el teló de la tretzena edició. Un torneig que ha recorregut els frontons de la Comunitat oferint autèntiques exhibicions als espectadors que han volgut disfrutar d’esta modalitat de la pilota valenciana.

De la Vega i Carlos de Massalfassar sumen al seu palmarés un nou títol que els situa al cim del frontó. Els dos joves participants han rebut l’estima i el suport de la seua gent en un dia que mai podran oblidar.

No s’han perdut la cita el president de la Diputació de València, Toni Gaspar; la diputada de Joventut, Esports i Igualtat, Isabel García; el coordinador de pilota valenciana de la Generalitat, Sebastià Giner; Pepe Cataluña, vicepresident de la Fundació per la Pilota Valenciana i el president de la Federació, José Daniel Sanjuan.

També han volgut acompanyar als seus pilotaris els alcaldes de les localitats d’Almussafes, Massalfassar, Genovés i Museros.

Etiquetes: , , ,
ALTRES NOTÍCIES

8 / 9 / 2018 | Mari Carmen Montes Benlloch DUEL D'INVICTES AMB L'OBJECTIU D'ACONSEGUIR EL TÍTOL

12 /9 / 2018 | Mari Carmen Montes Benlloch UNA FINAL NOCTURNA i UNA SEMI EN UN DIA INUSUAL