Publicat el: 1 / 12 / 2018 a les 19:34 |

Este dissabte s’ha tancat la fase prèvia de la tercera edició del Trofeu Mixt Fundació José Luis López. Amb les dos últimes partides del triangular han quedat decidits els equips que lluitaran pel títol el pròxim dissabte 8, al mateix recinte esportiu.

Amb la partida de raspall, les dues formacions protagonistes de hui buscaven aconseguir l’única plaça que quedava vacant per a la final, ja que Sergio, Brisca i Lorja ficaren el seu nom a la primera el dijous passat. Els seus rivals en la partida decisiva seran Moltó, Canari i Gabi, que esta vesprada han guanyat 25-10 a Ian, Tonet IV i Raúl, en una partida que ha fet les delícies dels espectadors.

El campió individual ha brillat a Pelayo, deixant bocabadats als presents cada vegada que enviava la pilota a la galeria des de l’extrem del rest. A més, els seus companys Canari i Gabi han jugat amb una eficàcia màxima, i acoblant-se pràcticament a la perfecció han fet fàcil la victòria. Tot i això, els contrincants han donat guerra, sobretot al principi de l’encontre, quan uns i altres imprimien la màxima força a la pilota de vaqueta perquè esta poguera recórrer un trinquet tan gran com el que està acollint este torneig.

Després que cada equip haguera sumat un joc (5-5), la pilota ha sigut prou capritxosa i fins a tres vegades ha caigut de la galeria del dau després que el rest de Barxeta l’enviara amb gran potència. Han sigut els blaus els que han posat nom al següent joc (5-10), però ja no han pogut tornar a sumar més. Sense pressa però sense pausa Moltó, Canari i Gabi han tancat la partida amb un tanteig final de 25-10 que ha certificat el seu pas a la final on s’enfrontaran al trio de Sergio. Serà el dissabte 8 a les 16.30 hores.

ESCALA I CORDA
Pel que fa a la modalitat d’escala i corda tot estava per decidir. Cap de les tres formacions participants tenia les portes tancades per a l’accés a la final. Per tant, l’enfrontament d’este dissabte era el que anava desfer la incògnita i revelar el nom dels finalistes.

Soro III, Raúl i Bueno han mesurat les seues forces contra les de De la Vega, Félix i Tomàs II, amb victòria 60-50 per als segons després de pràcticament dues hores de joc. En no poques ocasions els espectadors s’han posat en peu per a ovacionar als sis protagonistes del xoc elèctric que s’ha disputat després de la partida de raspall.

Els dos primers jocs han sigut bonics de veres, amb una lluita perllongada en el temps que ha deixat veure les millors jugades de cadascú i el potencial dels jugadors. Uns jocs que han servit per a avisar que la partida no anava a ser curta. Els rojos sempre anaven per darrere, però només un o dos jocs, fins que els blaus han posat la directa i s’han escapat amb un preocupant 25-50.

Uns i altres han forçat la seua maquinària al màxim perquè cap de les dues formacions volien deixar passar l’oportunitat de participar en la final. I amb eixe motiu, el trio encapçalat per Soro III ha fet tot el possible per no desaparéixer per complet de l’enfrontament. I de quina manera han posat als seus contrincants contra les cordes. Però també és cert que a mesura que anava passant el temps, uns i altres han anat acusant el cansament i si abans eren capaços de tornar pilotes que anaven cosides a la careta o a l’escala, ara els costava prou més de contrarestar eixos colps.

Amb 40-50 a l’electrònic, troben amb massa facilitat la galeria lateral i els blaus sumen el que podria ser el penúltim joc (40-55). Però eixa punteria perquè la pilota vaja a la galeria correguda, també l’han tingut els jugadors encapçalats pel pilotari d’Almussafes, que han perdut el val que tenien per a acabar la partida i han hagut de sumar el últim joc des del dau.

Amb De la Vega, Félix i Tomàs II com a guanyadors (60-50), seran ells qui s’enfronten al trio de Genovés II, Javi i Carlos el pròxim 8 de desembre en la final, una partida que es podrà veure en directe a través d’À Punt.

Etiquetes:
ALTRES NOTÍCIES

30 / 11 / 2018 | Mari Carmen Montes Benlloch TRES PLACES EN JOC PER A LES FINALS DEL TROFEU MIXT FUNDACIÓ JOSÉ LUIS LÓPEZ

3 /12 / 2018 | Mari Carmen Montes Benlloch DOS TROFEUS ABAIXARAN EL TELÓ ESTA SETMANA AMB UN TOTAL DE TRES FINALS