">
Publicat el: 1 / 6 / 2018 a les 20:00 |

La festa a la comarca de La Marina Alta ha posat el punt final a la cinquena edició del Trofeu Diputació d’Alacant. Benissa ha sigut la localitat que ha acollit l’última partida d’una competició que s’ha resolt en poc menys de dos setmanes. El títol, en esta ocasió, l’han aconseguit Puchol II, Héctor i Bueno, en véncer 60-40 a Pere Roc II, Pere i Carlos.

Una setmana enrere, els seguidors fidels de l’escala i corda ja tingueren ocasió de veure esta partida, concretament al trinquet El Rovellet de Dénia. Es tractava de l’enfrontament del triangular que donava accés a la final als dos millors equips dels tres participants. Eixe enfrontament també va tindre a l’equip de l’escaleter de Vinalesa com a vencedors (60-45).

A Benissa, però, les coses s’han posat molt difícils per als de Pere Roc II, que, tot i sumar el primer joc i inaugurar el marcador, han vist com els seus contrincants han sumat fins a sis jocs seguits. Puchol II ha jugat en la seua línia, ratllant la perfecció al rebot, i no podia estar millor secundat pels seus companys. Héctor ha lluitat cada pilota que colpejava, i la confiança de Bueno s’ha fet gran per moments, parant pilotes que podien fer molt de mal als seus.

A l’altra banda, Pere Roc II ha sigut el pilotari guerrer que acostuma a ser. Davant, Pere ha tingut molt d’encert, però amb un trio tan potent enfront, certes errades s’han pagat cares. Carlos, que també ha demostrat com s’ha de jugar a la punta, atent en tot moment, ha patit a Benissa en la ferida. El de Genovés ho ha intentat una vegada i una altra per evitar que eixos quinzes perjudicaren el seu equip, que quan semblava impossible (20-45), ha tret forces per sumar dos jocs al marcador (30-45) i els espectadors han reconegut l’esforç amb una gran ovació.

El cansament s’ha deixat veure pel trinquet de Benissa i ja es notava com la potència dels colps anava minvant. El trio de Puchol II ha continuat sumant, i tot i que els rojos han fet dos jocs més, posant-se 40-55, la victòria ha caigut per als seus adversaris (60-40). D’esta manera, Puchol II, Héctor i Bueno sumen un nou títol al seu palmarés.

Etiquetes: , , , , , ,
ALTRES NOTÍCIES

1 / 6 / 2018 | Mari Carmen Montes Benlloch BELLREGUARD TANCA EL MANCOMUNITAT DE MUNICIPIS DE LA SAFOR

2 /6 / 2018 | Mari Carmen Montes Benlloch VERCHER, BRISCA I JOSEP, NOUS CAMPIONS