">
Publicat el: 8 / 9 / 2018 a les 18:04 |

Tot està ja preparat al frontó municipal d’Almussafes per a acollir la final del XIII Trofeu Diputació de València de frontó. Este diumenge, el torneig proclamarà als nous campions. Dos equips tractaran d’emportar-se a casa el títol més important en la modalitat de les tres parets.

Genovés II i Adrián de Museros mesuraran les seues forces contra De la Vega i Carlos de Massalfassar. Veterania i joventut aniran de la mà a la localitat de l’Horta Sud, que ja espera impacient a què els quatre pilotaris posen en marxa la pilota de tec.

La primera parella, representant de l’ajuntament de Museros, va accedir a la final després de véncer a les formacions de Vilamarxant, amb Bueno i Raúl, i a la de Vinalesa, formada per Puchol II i Adrián de Museros. Tancaren la seua fase prèvia en la partida contra esta última parella, a l’Alqueria de la Comtessa.

Els rivals en la final guanyaren a l’equip de Dénia, amb Pere Roc II i Roberto, en la partida disputada a Vilamarxant. L’enfrontament que els atorgà el bitllet va ser el disputat a Paterna contra l’equip local, Fageca i Alejandro.

És moment ara de tornar a donar el màxim sobre la canxa per afegir un títol al seu palmarés. La cita la tenen a partir de les 12 hores. La partida es podrà veure també en directe a través de la televisió i el web d’À Punt.

Etiquetes: , , , ,
ALTRES NOTÍCIES

7 / 9 / 2018 | Mari Carmen Montes Benlloch IAN I CANARI ES GUANYEN UN LLOC A LA FINAL DEL TROFEU GENERALITAT

9 /9 / 2018 | Mari Carmen Montes Benlloch DE LA VEGA I CARLOS DE MASSALFASSAR, NOUS CAMPIONS DEL DIPUTACIÓ DE FRONTÓ