">
Publicat el: 25 / 3 / 2018 a les 15:50 |

Tranquils, relaxats, sense nervis. O almenys eixa ha sigut la sensació que al principi han transmés els jugadors dels equips de Senyera i Barxeta, que hui han lluitat per posar el seu nom com a campions al quadre d’honor de la Lliga Bankia de Raspall – Trofeu Diputació de València. I el premi ha sigut per a la primera formació, composta per Ian, Canari i Ricardet, en guanyar 25-5 a Moltó, Tonet IV i Lorja.

La sort de la reballada ha caigut del costat del trio que vestia de blau, el de Moltó. Començar al traure sempre suposa un punt extra d’avantatge, tot i que les estadístiques estan per a trencar-les. En esta ocasió s’han complit i els de Barxeta han sumat el primer joc de l’encontre a Bellreguard. El rest de Barxeta ha carregat de valent per enviar pilotades pràcticament imparables, i ben secundat pels seus companys Tonet IV i Lorja han llevat el Val als rojos per inaugurar el marcador.

En passar al rest, tot apuntava que el segon joc es tornaria a tenyir del color del cel, però Ian estava preparant-se per a començar a sumar sense parar i de 0-30 per als blaus, l’equip representant de Senyera ha decidit plantar cara i sumar el seu primer joc de l’encontre. La treta del campió Individual anava “com un coet”, tal com li ha demanat el seu company Canari i ha fet molt de mal als contrincants.

I el trio roig sí que ha sumat des del rest. I d’ahí endavant, han sigut els únics que han pujat jocs al marcador. L’equip ha estat compacte a més no poder i tant Canari com Ricardet han sigut els perfectes escuders del rest de Senyera que demostra el seu bon estat de forma en la competició per equips més important.

Bellreguard, vestit de gala, ha presenciat com tres joves jugadors s’emporten per primera vegada la Lliga Bankia. Ian, Canari i Ricardet ja saben, des d’este diumenge, el que significa guanyar este campionat, tot i que necessitaran uns dies per a assimilar-ho.

 

Etiquetes: , ,
ALTRES NOTÍCIES

24 / 3 / 2018 | Mari Carmen Montes Benlloch VICTÒRIA DE PUCHOL II I HÉCTOR EN LA PARTIDA SOLIDÀRIA DE PELAYO

27 /3 / 2018 | Mari Carmen Montes Benlloch MIGUEL PENJA ELS GUANTS