">
Publicat el: 8 / 10 / 2018 a les 17:02 |

Arriba el dia gran dels valencians i amb ell un parell de cites per a gaudir de la pilota amb les partides programades a Benigànim i Sella amb motiu de la festivitat del 9 d’Octubre.

A la localitat de la Safor es jugarà a raspall al trinquet municipal. Encapçalant el cartell està el campió individual, Ian, que formarà equip amb Josep per a enfrontar-se a Ricard i Canari. La confrontació està programada a les 18.30 hores.

A la localitat alacantina l’activitat transcorrerà al carrer, més concretament a la Plaça Major, on es jugarà al matí i a la vesprada.

A les 10.30 hores es podrà veure en acció a unes quantes de les pilotaris més importants del raspall femení, cas de Mar, Aida i Paula que tindran en la contra a AnaVictoria i Carmen.

Una vegada conclosa esta partida, torn per a la modalitat degana de la pilota, les llargues, amb Jan, Vicent, Sergi, Nacho i Iván contra Ángel, Ferrer, AdolfoCarlos i Raúl.

I després dinar, a les 16.30 hores, altra cita amb la disciplina mare, esta vegada amb MaliaSanti, Genovés II, Giner i Toni contra Martínez, Pere Roc II, HéctorFélix i Miki.

El divendres i el dissabte també hi haurà partides especials de festes. El dia 12, al carrer Major d’Almassora, FélixRaúl i Rafa Escura jugaran contra Héctor, Jesús i Vicent Bovea.

I el dissabte, al trinquet d’Onda, Fageca i Guillermo s’enfrontaran a José Salvador i Nacho. Les dos partides estan programades a les 17.00 hores.

ALTRES NOTÍCIES

7 / 10 / 2018 | JAM TORNÀ EL MÀ A MÀ

8 /10 / 2018 | JAM NACHO SUPERA A FAGECA EN LA JORNADA INAUGURAL DEL GRUP PARELL