">
Publicat el: 9 / 2 / 2019 a les 20:04 |

Les lligues Bankia han completat este dissabte dues partides més amb uns resultats que ajusten la classificació de la competició.

En la modalitat de raspall, que s’ha jugat en el trinquet de Bellreguard, ha guanyat l’equip del Genovés amb SergioSeve i Ricardet, per 25-5 a l’equip, fins a eixe moment líder, de Dénia, format per Ian, Sanchis i Miravalles. La partida, més renyida del que reflecteix el marcador, ha estat marcada per la impecable actuació del mitger Seve amb velocitat, força, precisió i per tant una destacada consecució de quinzes. Malgrat això la intensitat del joc ha estat al més alt nivell amb un joc final que ha deixat dues vegades val per a l’equip roig i tres per als blaus que merescudament han aconseguit la victòria.

Amb este resultat el Genovés es posa líder del campionat, igualat a 6 punts amb altres tres equips, el de Dénia; el d’Oliva de Montaner, Brisca i Gabi; i el de Barxeta amb Moltó, Josep i Lorja que juguen demà a les 12.00 hores a Ontinyent.

En la disciplina d’escala i corda la victòria ha sigut per a l’Ajuntament de Benidorm de Pere Roc II, Santi i Monrabal II amb un resultat de 60-45 contra Soro III, Jesús i Carlos de Vila-real. Després d’un clar domini dels vencedors des del començament, els rojos han intentat una remuntada final que no ha pogut compensar la seua falta d’eficàcia en atac.

Amb tot això Pere Roc II i els seus s’acosten als líders en una tercera posició, mentre que Soro III i els seus companys comencen a allunyar-se dels primers llocs.

FI DE JORNADA I DE LA PRIMERA VOLTA

Les dues lligues tancaran la jornada este diumenge i per extensió la primera volta de la fase regular. La Lliga Bankia d’escala i corda es traslladarà fins a Benidorm on l’equip de Murla de Genovés II, Javi i Héctor jugarà contra el de Pedreguer-Masymas de Francés, Pere i Tomàs II (11.30 hores).

Per a Genovés II i els seus companys, la victòria significaria continuar a rebuf dels equips que encapçalen la classificació, els de Puchol II (València) i De la Vega (Almussafes). Per al trio de Francés, guanyar implicaria no despenjar-se en la taula i perseguir de ben prop a la resta de formacions.

Els dos equips vénen de perdre en la jornada anterior. Però no us enganyeu, el nivell que estan atresorant és el que requereix la màxima competició per equips.

Pel que fa a la Lliga Bankia de raspall – Trofeu Diputació de València, la jornada conclourà al trinquet d’Ontinyent en partida programada a les 12.00 hores. Per un costat tenim a un equip que està lluitant per la primera posició de la classificació, el de Barxeta amb Moltó, Josep i Lorja. I en la contra, un altre que espera revertir una complicada situació, el de Xeraco de Pablo, Canari i Raúl.

Moltó i els seus arriben amb la confiança que els atorga la seua bona trajectòria, que és conseqüència del seu bon joc. La formació de Pablo també té confiança, en les seues possibilitats i mans. Encara no han demostrat plenament del que poden ser capaços, però estan convençuts que, amb l’arribada dels primers punts, ja no deixaran de ser l’equip competitiu que hi poden ser.

LLIGA 2

En les Lligues 2, la competició de raspall ha visitat este dissabte el trinquet de la Llosa de Ranes on l’equip de Villanueva de Castellón de Vercher i Néstor ha superat al d’Oliva de Salelles II i Gabi per 25-10. Els vencedors continuen imparables, comptant totes les seues aparicions per victòries. Els derrotats, per contra hauran d’esperar a una altra ocasió per a abandonar la posició de cuers.

La partida de la Llosa de Ranes ha tancat la quarta jornada. En el torneig d’escala i corda, esta mateixa jornada conclourà este diumenge al trinquet de Bellreguard. Serà un duel entre dos dels equips que millor han rendit en esta primera volta, com demostra el fet que els dos aspiren a situar-se com a líder en solitari. A un costat de la corda estaran José Salvador i Nacho (Almussafes). I a l’altre, Ferrer, Bueno i Álvaro (València). En el trio debuta l’escaleter de Llíber com a substitut de Santi de Silla, que es baixa definitiva en la competició per motius personals.

ALTRES NOTÍCIES

9 / 2 / 2019 | JAM LA QUINTA JORNADA COMENÇA AMB BALL DE POSICIONS 

10 /2 / 2019 | JAM FI DE LA PRIMERA VOLTA