">
Publicat el: 9 / 4 / 2019 a les 20:31 |

La Lliga 2 de raspall ja té complet el seu cartell per a la final del pròxim dimecres dia 17 en el trinquet de Castelló de Rugat. Este dimarts l’equip del Genovés amb Badenes i Ricardet s’ha classificat per a l’últim duel pel títol, després de guanyar per 25-5 a Salelles II i Gabi d’Oliva, la parella que ha liderat la fase regular del campionat.

La partida ha començat amb els dos equips jugant fort, tal com feien durant tota la competició, però a mesura que transcorrien els jocs els vencedors s’han anat apoderant dels rivals fins a imposar-se amb claredat amb un resultat contundent. Durant la Lliga mai hi havia hagut tanta diferència final entre totes dues formacions, encara que cal recordar que les dues havien aconseguit eixir airoses en algun dels dos duels en els quals es van enfrontar en la primera fase.

Per tant, el Genovés aconsegueix ser finalista també en la Lliga 2 amb Badenes i Ricardet, que jugaran contra Punxa i Lorja de Barxeta, a més de lluitar pel títol de la Lliga Bankia este diumenge, a Bellreguard, amb Ricardet en la punta, Seve i Sergio, que s’enfrontaran a Moltó, Josep i Lorja de Barxeta. Equips que representen ald mateixos ajuntaments lluitant per dos guardons.

Amb el que respecta a la modalitat d’escala i corda, la primera semifinal ha hagut de ser traslladada de nou per la pluja. Este matí ja es contemplava la possibilitat que la climatologia impedirà per segona vegada la partida en el trinquet descobert de Massamagrell i totes les parts van acordar, si arribava la situació, desplaçar-se fins al recinte de Vilamarxant per a no endarrerir més el duel. Finalment, quan els jugadors estaven ja calfant, el temps ha canviat i han hagut d’anar-se a Vilamarxant, on José Salvador i Nacho d’Almussafes han superat per 60-45 a Marc i Carlos de Vila-real.

El joc ha estat molt renyit, els dos equips han estat a bon nivell, però els vencedors sempre han estat un xicotet pas per davant. Estaven més solts, una mica més encertats i amb sort en moments puntuals. El marcador ha estat ajustat fins a la meitat de la partida on l’equip d’Almussafes ja ha pres avantatge, assegurant la victòria.

La formació tornarà a disputar d’una gran final, esta vegada per la Lliga 2, divendres que ve a Vila-real. Nacho, proclamat campió de la Lliga Bankia el diumenge passat al costat dels seus companys Félix i De la Vega, pot guanyar un altre títol per al seu palmarés de la mà de José Salvador. Els seus rivals es coneixeran este divendres, després de la partida que se celebrarà a les 18 hores a Vilamarxant entre Fagecas i Tomàs II de Pedreguer-Masymas i el trio de Pablo Sella, Monrabal II i Conillet de Benidorm.

ALTRES NOTÍCIES

9 / 4 / 2019 | JAM MASYMAS RENOVA EL SEU COMPROMÍS AMB LA PILOTA

11 /4 / 2019 | JAM PENÚLTIMA PARADA DE LA LLIGA 2