">
Publicat el: 7 / 2 / 2019 a les 12:49 |

Este divendres començarà la quinta jornada de la Lliga Bankia de raspall – Trofeu Diputació de València. Serà a un trinquet que no és dels habituals de la modalitat en la pràctica professional, però que vol ser-ho. Feia anys que el raspall de primer nivell no es veia a este emblemàtic recinte de la pilota i quina millor manera de donar el tret d’eixida que amb les figures de més renom i amb la competició per equips més rellevant.

Es tracta del trinquet municipal Eusebio de Sueca. Per un costat formarà el trio d’Oliva de Montaner, Brisca i Gabi, que fins a la passada jornada estava intractable en la competició. La seua derrota va permetre que les formacions capitanejades per Ian i Moltó els igualen al capdavant de la classificació. Amb esta nova partida tindran l’oportunitat de tornar a ficar-se en el més alt de la taula i d’apropar-se una miqueta més a la fase final.

En la contra estarà la formació de Villanueva de Castellón de MarrahíTonet IV i Néstor. Després d’un inici del campionat amb dubtes, sense oferir el vertader nivell que atresoren els tres pilotaris, l’equip ha experimentat una millora sensacional. Res a veure com van començar i com han jugat en les dues darreres jornades.

Les altres dues partides d’esta jornada es completaran el dissabte a Bellreguard (18.00 hores) i, atenció, el diumenge a Ontinyent (12.00 hores), un altre trinquet que obri les seues portes a l’elit del raspall professional. En acabar esta jornada es tancarà l’anada de la present fase regular.

LLIGA 2

Tornant a l’activitat d’este divendres, la quarta jornada de la Lliga 2 de raspall continua al trinquet de Piles amb la partida que enfrontarà a l’equip de Barxeta de Punxa i Lorja contra el de Xeraco amb Vicent i Raúl. És partida per a allunyar-se de la zona perillosa de la classificació i agafar confiança i tranquil·litat, almenys fins a la pròxima jornada.

I el dissabte, a la Llosa de Ranes, Vercher i Néstor (Villanueva de Castellón) contra Salelles II i Gabi (Oliva) per a tancar la quarta jornada.

ALTRES NOTÍCIES

5 / 2 / 2019 | JAM IGUALS A 55 I UNA GRAN PARTIDA

7 /2 / 2019 | JAM PARTIDA NOCTURNA AMB EL MILLOR EQUIP DE LA LLIGA BANKIA CONTRA EL DEL CAMPIÓ INDIVIDUAL