Publicat el: 5 / 12 / 2018 a les 13:47 |

A la Marina Baixa ja s’ultimen els detalls per a la celebració del XXIX Trofeu Nadal de Benidorm – Memorial Vicent Pérez Devesa, el torneig professional degà dels que es disputen durant unes dates tan assenyalades. A més el trofeu és un homenatge pòstum a la figura del que va ser el seu alcalde per la gran labor de promoció de la pilota que va fer durant l’exercici del seu càrrec.

Sense cap dubte, el prestigi d’este trofeu és tan gran que cada any congrega als amants de l’escala i corda a esta localitat alacantina per a disfrutar del joc dels pilotaris més destacats del moment.

Este any, a diferència de les edicions anteriors, les tres jornades que el componen estaran més espaiades en el temps. Totes es jugaran en diumenge per a afavorir encara més les presència de públic.

La partida inaugural tindrà lloc este pròxim diumenge dia 9, a partir de les 17.30 hores. Estarà protagonitzada per Pere Roc II i Santi contra Pablo de Sella, Pere i Tomàs II. Un cartell amb ple de jugadors de la província d’Alacant.

La segona semifinal se celebrarà el diumenge 23 a la mateixa hora. En este cas, botaran a les lloses del trinquet Soro III i Félix per enfrontar-se a Genovés II, Héctor i Carlos.

Amb les dues formacions guanyadores de cada semifinal es definirà el cartell per a la gran final, que este any ha sigut programada per al dia 30 de desembre. El títol es posarà en joc a partir de les 12.00 hores del migdia.

Etiquetes: ,
ALTRES NOTÍCIES

5 / 12 / 2018 | Mari Carmen Montes Benlloch UNA JORNADA FESTIVA A LA COSTERA-CANAL AMB EL RASPALL COM A PROTAGONISTA

6 /12 / 2018 | Mari Carmen Montes Benlloch SERGIO I CANARI, CAMPIONS DEL TROFEU MANCOMUNITAT LA COSTERA-CANAL