">
Publicat el: 14 / 9 / 2018 a les 11:15 |

El trinquet de Piles acollirà este divendres la final del Trofeu 600 Anys Generalitat Valenciana en la modalitat de raspall. La partida, programada a les 23.00 hores, enfrontarà a Ian i Canari contra Moltó i Tonet IV.

Moltó i Tonet IV van ser els primers que van aconseguir un lloc en la partida que val el títol en superar en la semifinal del passat dia 5 a Guadassuar a Sergio i Sanchis pel tanteig de 25-0. La superioritat dels vencedors va ser manifesta, sobretot en la segona part de la confrontació.

Ian i Canari sí que hagueren de treballar-se prou més el triomf contra Marrahí i Brisca en la segona semifinal del passat divendres a Genovés. L’eliminatòria es va decidir per 25-15, però Marrahí i Brisca tingueren val per a igualar a 20.

La final, que serà retransmesa en diferit per À Punt el pròxim diumenge (12.00 hores), enfronta a quatre dels pilotaris que en el passat mes de març lluitaren pel títol per equips més prestigiós, la Lliga de raspall. En aquella ocasió la victòria va ser per a Ian i Canari, que formaren equip amb Ricardet. Moltó i Tonet IV tingueren a Lorja en la punta.

La modalitat d’escala i corda també tindrà un Trofeu 600 Anys Generalitat Valenciana, que començarà la darrera setmana del present mes. Els equips es faran públics en pròximes dates.

ALTRES NOTÍCIES

12 / 9 / 2018 | JAM UNA FINAL NOCTURNA i UNA SEMI EN UN DIA INUSUAL

14 /9 / 2018 | JAM BORRIANA, SEGONA PARADA DEL TROFEU DIPUTACIÓ DE CASTELLÓ