">
Publicat el: 20 / 8 / 2018 a les 13:30 |

Ja està configurada l’edició número 32 de la competició més emblemàtica del raspall professional, el Campionat Individual Bankia – Trofeu President de la Generalitat. El torneig, que començarà el 24 de setembre a Xeraco, arriba amb canvis significatius.

En les darreres edicions els jugadors s’anaven incorporant a la competició en fases diferents, d’acord als resultats de la temporada anterior. En el present exercici tots els participants començaran en la ronda d’octaus de final. Per tant, els 16 pilotaris hauran de recórrer el mateix camí cap al títol i disputar el mateix nombre de partides.

Amb este nou format la classificació obtinguda en la temporada anterior continua sent la principal referència per a establir les diferents eliminatòries en els dos grups configurats (Grup Imparell i Grup Parell).

El Grup Imparell el componen Ian, Marrahí, Brisca, Canari, Guadi, Punxa, Miravalles i el vencedor de l’eliminatòria prèvia entre Badenes i Iván que es disputarà el 6 de setembre a Bellreguard.

En el Grup Parell estan Moltó, Sergio, Pablo, Mario, Ricard, Moncho, Seve i el vencedor de l’eliminatòria prèvia entre Roberto i Vercher que es disputarà el 3 de setembre a Xeraco.

La competició en cada grup anirà transcorrent de manera paral·lela fins que queden dos pilotaris, un per cada grup, que s’enfrontaran en la gran final del dia 28 d’octubre al trinquet de Bellreguard.

Etiquetes: ,
ALTRES NOTÍCIES

19 / 8 / 2018 | Mari Carmen Montes Benlloch BORRIOL ACULL LA JORNADA INAUGURAL DEL X TROFEU DIPUTACIÓ DE CASTELLÓ

20 /8 / 2018 | Mari Carmen Montes Benlloch GENOVÉS II, RAÚL I CARLOS, A LA FINAL DEL DIPUTACIÓ DE CASTELLÓ