">
Publicat el: 4 / 5 / 2019 a les 20:25 |

El Campionat Fundació ha visitat este dissabte el trinquet Pelayo per a iniciar la tercera jornada de la fase regular, que ha estat propícia en les dues modalitats per als equips Fundació José Luis López, que eren els únics que encara no coneixien la victòria.

En la disciplina de raspall, SergioTonet IV i Lorja han superat a l’equip Savipecho amb Ian, Brisca i Lorja per 30-20. Els derrotats han començat manant i la partida s’ha posat en 15-0 a favor seu. Posteriorment ha vingut la considerable pujada en les prestacions del trio Fundació José Luis López i especialment de Tonet IV, encara que el triomf ha sigut cosa dels tres pilotaris.

En la partida posterior d’escala i corda, De la Vega, Santi i Raúl també han superat a l’equip Savipecho, ara format per Genovés II, Felix i Monrabal II. En este cas el marcador ha estat més ajustat encara perquè la confrontació s’ha decidit en iguals a 55 després de molta brega per part dels dos bàndols.

DIUMENGE A CASTELLÓ

La jornada, i amb ella l’anada de la fase regular, es tancarà este diumenge al trinquet de Castelló de la Plana. En este cas toca enfrontar als que han sigut els millors equips en les jornades anteriors.

A les 10.30 hores es jugarà a raspall amb la formació Baleària de Moltó, Seve i Ricardet contra la Masymas amb Marrahí, Sanchis i Canari. Els dos equips aspiren a encapçalar la classificació, situació de privilegi que de moment és per a Marrahí i els seus companys, que encara es mantenen invictes.

En la segona partida, en la modalitat d’escala i corda, l’equip Masymas també arriba amb ple de victòries i per tant líder de la taula. Es tracta de Puchol II, Pere i Jesús, que defensaran la condició d’invictes contra Pere Roc II, Javi i Carlos, que han guanyat una partida i han perdut una altra, en la qual van sumar un punt. Per això opten a situar-se primers.

ALTRES NOTÍCIES

4 / 5 / 2019 | JAM PÒQUER D'ASOS EN EL FRONTÓN BARÓN DE CHESTE

5 /5 / 2019 | JAM BALEÀRIA I MASYMAS ES REPARTEIXEN LES PRIMERES POSICIONS