">
Publicat el: 10 / 2 / 2019 a les 20:59 |

La primera volta de les dues lligues professionals ha conclòs este diumenge amb les partides que s’han disputat a Ontinyent i Benidorm.

A la capital de la Vall d’Albaida s’ha tancat la quinta jornada de la fase regular de la Lliga Bankia de raspall – Trofeu Diputació de València. L’equip de Barxeta de Moltó, Josep i Lorja ha superat al de Xeraco amb Pablo, Canari i Raúl per un ajustat 25-20.

Pablo, Canari i Raúl han eixit disparats a complir amb l’objectiu de sumar els seus primers punts i han aconseguit dos jocs consecutius. L’inicial de manera contundent, sorprenent als seus rivals amb la seua actitud eminentment ofensiva, i el segon amb més oposició.

A continuació s’ha produït la igualada a 10. En este cas eren els de Barxeta qui es mostraven com una màquina perfectament engranada i als de Xeraco els tocava patir. I des d’ací fins a la conclusió els dos equips han fet el joc del dau amb més o menys solvència.

Amb este resultat Moltó, Josep i Lorja tornen a situar-se líders de la classificació, a més en solitari. Pablo, Canari i Raúl continuen cuers, però ja han estrenat el seu caseller i, el que és més important, han demostrat que poden fer front a qualsevol.

Pel que fa a la Lliga Bankia d’escala i corda, l’anada s’ha tancat al trinquet de Benidorm on la formació de Murla de Genovés II, Javi i Héctor ha superat a la de Pedreguer-Masymas de Francés, Pere i Tomàs II per 60-20.

En esta confrontació la història ha sigut poca. Molta superioritat per part dels vencedors i actuació discreta dels derrotats que, això sí, en tot moment han intentat plantejar batalla als rivals.

Este resultat també implica canvis en la classificació, en la formació de Murla concretament, que ara es situa en la tercera posició. Els de Pedreguer-Masymas continuen tancant la taula.

La tornada de la fase regular i la sexta jornada de les dues lligues començaran el pròxim divendres. La Lliga Bankia de raspall – Trofeu Diputació de València es traslladarà fins al trinquet de Piles i la Lliga Bankia d’escala i corda visitarà el de Vila-real.

LLIGA 2

La Lliga 2 d’escala i corda ha tancat la quarta jornada este diumenge al trinquet de Bellreguard on l’equip d’Almussafes de José Salvador i Nacho ha superat al representatiu de la ciutat de València de Ferrer, Bueno i Álvaro per 60-25. La parella continua invicta i és més líder mentre que el trio es manté en la tercera posició de la classificació.

ALTRES NOTÍCIES

9 / 2 / 2019 | JAM EL GENOVÉS ES POSA LÍDER I BENIDORM PUJA

11 /2 / 2019 | JAM LES LLIGUES BANKIA DESCANSEN, TORNEN LES LLIGUES 2