">
Publicat el: 10 / 10 / 2018 a les 18:49 |

Es pot signar una actuació perfecta jugant a pilota? Probablement no. Però, es pot fregar la perfecció? Rotundament sí. És el que ha fet Francés este dimecres al trinquet de Guadassuar en l’eliminatòria de l’Individual Bankia d’escala i corda que li ha enfrontat contra el vigent campió, Soro III, que ha caigut eliminat per 60-45.

El de Petrer ha fet demostració de com s’ha de jugar mà a mà. El dau l’ha executat dibuixat. Sempre a l’esquerra de Soro III i al racó exacte del pouet. Impossible de restar. I quan s’ha pilotejat, el de la faixa blava sempre optava per la millor opció, que solia ser la volea o esperar darrere per a jugar-la de rebot.

Soro III no ha pogut reaccionar davant un vendaval de tan bon joc. El de Massamagrell ha tret tots els jocs des del dau llevant del que posava el marcador en 25-35 a favor de Francés, però no ha estat capaç d’anotar al rest.

La competició acaba de començar i ja s’ha produït la primera gran sorpresa. Huit anys després l’Individual completarà una final sense Soro III. Francés, per la seua banda, ja està en quarts de final, on jugarà contra Pere.

MOLTÓ GUANYA A PABLO

On no hi ha hagut sorpresa ha sigut en la partida que ha obert la sessió a Guadassuar, la tercera eliminatòria dels quarts de final de l’Individual Bankia de raspall. Moltó ha guanyat al seu paisà Pablo i ja està en semifinals, on l’espera Seve.

Moltó ha desplegat el seu joc característic, contundent i fiable. Però s’ha trobat amb un rival complicat, sobretot en la primera meitat de la partida. Amb iguals a 10 Pablo ha tingut val-15 per a posar-se per davant i passar al dau. Però ha acabat sumant el roig i a partir d’ací la partida sí que ha estat més clara del costat de Moltó.

ALTRES NOTÍCIES

9 / 10 / 2018 | JAM MARRAHÍ CERTIFICA A OLIVA EL SEU ACCÉS A SEMIFINALS

11 /10 / 2018 | JAM ELS INDIVIDUALS ES TRASLLADEN A PILES I VILAMARXANT