Publicat el: 7 / 11 / 2018 a les 20:34 |

La victòria ha classificat a Ian i Raúl per a la segona semifinal de raspall del Trofeu Mixt Savipecho, i la sort s’ha encarregat de Sergio i Tonet IV, que seran els seus rivals gràcies a la moneda llançada a l’aire per desfer l’empat entre ells i Punxa i Canari per esbrinar quina de les dos parelles passava com a millor equip derrotat.

La quarta i última jornada de la fase prèvia del Trofeu Mixt Savipecho ha començat este dimecres a Guadassuar amb la partida en la modalitat de raspall entre els equips de Ian i Raúl, i el de Punxa i Canari. Com un tir han eixit els rojos, Ian i Raúl, que han obtingut més resistència dels rivals durant el primer joc. Un joc llarg i treballat amb un total de cinc vals, tres per als blaus i altres dos per als rojos, que sí que han aconseguit materialitzar el segon per sumar a l’electrònic.

El rest de Senyera, perfectament secundat pel seu company del Genovés ha sigut capaç d’anul·lar el joc de Canari i fer tremolar el marcador. Amb 20 per cap, semblava que tot estava decidit al trinquet de la Ribera Alta. Però Canari i el seu company Punxa a punt han estat de protagonitzar la igualada. Amb més solvència han anat sumant quinzes, però eixa igualada no s’ha fet real i com a conseqüència, Ian i Raúl han fet seua la victòria per 25-15.

ESCALA I CORDA
La segona partida de la doble sessió del Savipecho ha estat protagonitzada pel campió individual Puchol II, secundat per Santi de Finestrat, i pel subcampió de Benidorm Pere Roc II, que ha jugat amb Félix. Un enfrontament pràcticament de dos hores al que els jocs han anat definint-se per xicotets detalls, ja que el nivell dels quatre protagonistes ha fregat l’excel·lència. La victòria ha caigut de part de Puchol II i Santi, però amb el resultat de 60-55 també s’han classificat per a la semifinal els seus contrincants. Per tant, la partida del pròxim diumenge a Bellreguard serà la mateixa que s’ha disputat a Guadassuar.

Una partida en majúscules en què la màxima diferència al lluminós ha sigut de dos jocs. Cadascú ha complit en la seua posició, fent la seua tasca, ajudant al company i posant les coses molt complicades als contrincants. Amb 50-55 al marcador, la parella alacantina ha tingut a la mà la victòria, però no han pogut rematar el quinze que els separava d’ella i a la fi, Puchol II i Santi han igualat i tacat la partida amb un tanteig final de 60-55.

SEMIFINALS
Este cap de setmana es disputaran les dos semifinals d’escala i corda, i també les dos de raspall. Les sessions seran mixtes i es jugaran als trinquets de Pedreguer i Bellreguard. Al de Pedreguer jugaran el dissabte la primera partida Pablo i Brisca contra Vercher, Sanchis i Ricardet. A continuació es penjarà la corda i s’enfrontaran Soro III i Javi a Francés, Pere i Monrabal II.

El diumenge canvia l’escenari al trinquet el Zurdo de Bellreguard. Obriran la vesprada Puchol II i Santi contra Pere Roc II i Félix. En acabar, Ian i Raúl jugaran contra Sergio i Tonet IV.

ALTRES NOTÍCIES

7 / 11 / 2018 | Mari Carmen Montes Benlloch Quadre Honor Trofeu Macomunitat de la Ribera alta

9 /11 / 2018 | Mari Carmen Montes Benlloch LA PILOTA, SOBRE DUES RODES