">
Publicat el: 5 / 2 / 2019 a les 20:45 |

La quarta jornada de la Lliga 2 d’escala i corda ha començat este dimarts al trinquet de Massamagrell on l’equip de Vila-real de Marc i Carlos ha superat al de Benidorm de Pablo de Sella, Monrabal II i Conillet pel tanteig de 60-55.

L’ajustat marcador reflecteix l’equilibri, la lluita i l’esforç dels cinc pilotaris durant una hora i tres quarts de partida, encara que l’electrònic no ha transcorregut tan parell com el nivell que han oferit els dos equips.

La parella sempre ha anat per davant i en alguns moments amb una diferència important, com per exemple quan la partida estava en 40-25. D’ací s’ha passat a l’iguals a 40 i novament que se’n van Marc i Carlos, ara per 55-45. I Val i 15 per a acabar.

La partida estava sent bona de veritat perquè les jugades eren de molt bella factura. En poques ocasions s’ha vist que els pilotaris carregaren pel mig. Es buscaven coses, apareixien esquerres que alçaven tones, pilotades que fregaven la corda i rebots amb els escaleters rectificant en l’aire per a restar o ben situats per a fer el quinze.

I per a fer-la millor encara, el trio que torna a remuntar (55-55) perquè a més hi haguera emoció i incertesa en el desenllaç, que ha estat favorable a Marc i Carlos, que han rematat la feia des del dau.

La competició continuarà el divendres a Vila-real on Fageca i Tomàs II (Pedreguer-Masymas) s’enfrontaran a Giner i Héctor (Murla).

LLIGA 2 DE RASPALL

En la Lliga 2 de raspall la quarta jornada començarà este dimecres al trinquet de Guadassuar. Per un costat s’anuncia a l’equip del Genovés, on Ricardet serà baixa per unes molèsties musculars. Ibiza ocuparà el seu lloc davant de Badenes. Esta formació té l’oportunitat d’igualar amb els actuals líders, Salelles II i Gabi (Oliva).

En la contra estaran els representants de Dénia, Mario i Miravalles, que de moment ocupen una de les places que deixen fora de la fase final. Però amb la victòria no solament l’abandonarien sinó que es posarien a tir de pedra dels primers.

ALTRES NOTÍCIES

4 / 2 / 2019 | JAM COMENÇA LA QUARTA JORNADA DE LA LLIGA 2

7 /2 / 2019 | JAM EL RASPALL D'ELIT TORNA A SUECA DE LA MÀ DE LLIGA BANKIA