">
Publicat el: 9 / 2 / 2019 a les 01:17 |

Este divendres ha començat la quinta jornada de les Lligues Bankia amb la disputa de dues partides, una per modalitat, el resultat de les quals ha propiciat canvis en les classificacions.

A la vesprada i pel que respecta a la Lliga Bankia de raspall – Trofeu Diputació de València, s’ha jugat al trinquet de Sueca, on l’equip de Villanueva de Castellón de MarrahíTonet IV i Néstor ha superat al d’Oliva de Montaner, Brisca i Gabi per 25-5.

Els vencedors ja anaven avisant en les jornades anteriors que el seu nivell va a més i a Sueca han completat la millor partida fins a la data. No ha sigut el cas de la formació d’Oliva, que per segona setmana consecutiva ha estat per davall de les seues possibilitats.

Encara així, Montaner, Brisca i Gabi es mantenen en el més alt de la taula, de moment igualats a punts amb els equips capitanejats per Ian i Moltó. I solament 1 per davall es troben ara MarrahíTonet IV i Néstor, que han abandonat les places eliminatòries.

En la Lliga Bankia en la modalitat d’escala i corda s’ha jugat a la nit i al trinquet de Guadassuar. L’equip de València de Puchol II, Salva i Bueno ha guanyat al d’Almussafes amb De la Vega, Félix i Nacho per 60-40.

La dada més destacable és que els vencedors li lleven la primera posició als vençuts encara que els dos equips es troben igualats a 8 punts. A més a més, De la Vega, Félix i Nacho han perdut la condició d’invictes.

La partida ha estat bona i més renyida del que diu el marcador. La formació roja ha jugat a un nivell impressionant en les tres posicions i la blava quasi que també, però esta vegada els ha costat més acabar el quinze que en altres ocasions.

BELLREGUARD I PEDREGUER

Les dues competicions continuen este dissabte. La Lliga Bankia de raspall – Trofeu Diputació de València es traslladarà fins a Bellreguard per a enfrontar als equips de Dénia (Ian, Sanchis i Miravalles) i El Genovés (SergioSeve i Ricardet). És un duel dels primers contra els cinquens, però en acabar la confrontació podria haver-hi empat a punts.

La Lliga Bankia d’escala i corda visitarà el trinquet de Pedreguer on Soro III, Jesús i Carlos (Vila-real) s’enfrontaran a Pere Roc II, Santi i Monrabal II (Benidorm). Atenció perquè per primera vegada coincideixen els tres vigents campions, Pere Roc II, Jesús i Carlos. Esta és partida per a situar-se prop del lideratge, en cas de guanyar, o quedar-se en els llocs de perill, com passarà amb els perdedors.

El tancament de la jornada tindrà lloc el diumenge. La d’escala i corda conclurà a Benidorm (11.30 hores) i la de raspall a Ontinyent (12.00 hores).

ALTRES NOTÍCIES

7 / 2 / 2019 | JAM PARTIDA NOCTURNA AMB EL MILLOR EQUIP DE LA LLIGA BANKIA CONTRA EL DEL CAMPIÓ INDIVIDUAL

9 /2 / 2019 | JAM EL GENOVÉS ES POSA LÍDER I BENIDORM PUJA