">
Publicat el: 12 / 4 / 2019 a les 18:47 |

La Lliga 2 d’escala i corda ja té concretada la seua final. La competició ha tancat este divendres el seu cartell de finalistes per al duel definitiu que se celebrarà tal dia com hui de la setmana pròxima, en el trinquet de Vila-real, a les 11.30 hores. Els equips que lluitaran pel títol seran el d’Almussafes, format per José Salvador i Nacho, que es van classificar després de la victòria per 60-45 contra Marc i Carlos de Vila-real, i el de Pedreguer-Masymas amb Fageca i Tomàs II, que han aconseguit imposar-se esta vesprada a Vilamarxant davant Pablo Sella, Monrabal II i Conillet de Benidorm amb un resultat de 60-30.

La partida ha sigut molt competida per totes dues parts, amb fortes pegades, fins que en el marcador figurava 30 iguals. Aleshores, el trio que ha gaudit de unes quantes oportunitats de val per a avançar-se 35-30, no ha sigut capaç de concretar-les i després de perdre este joc, Fageca i Tomàs II s’han mostrat superiors durant la resta de la partida. La segona meitat ha sigut molt clara per a la parella que amb la victòria opta al trofeu del campionat.

Cal recordar que Pedreguer-Masymas ja va véncer per dues vegades en la fase regular al qual serà el seu oponent en la gran final d’esta Lliga, encara que estos han sigut líders durant tota la competició. Per tant, s’aveïna una partida renyida de gran nivell entre les formacions que més triomfs han acumulat.

Pel que fa a la Lliga 2 de raspall, la seua gran final se celebrarà dimecres que ve a Castelló de Rugat, a les 18.30 hores, on Punxa i Lorja de Barxeta lluitarà enfront de Badenes i Ricardet del Genovés pel títol.

ALTRES NOTÍCIES

11 / 4 / 2019 | JAM PENÚLTIMA PARADA DE LA LLIGA 2

13 /4 / 2019 | JAM LA LLIGA BANKIA DE RASPALL A HORES DE CONÉIXER Al SEU CAMPIÓ