">
Publicat el: 14 / 5 / 2019 a les 11:31 |

Comença la lluita en el mà a mà de raspall. El trinquet de Castelló de Rugat acollirà este dimecres la primera de les eliminatòries prèvies que enfrontarà a Sanchis contra Mario. El vencedor accedirà a la primera ronda del torneig, els octaus de final, on es trobarà amb Moncho.

En la competició per dalt corda les prèvies començaran el divendres a Vilamarxant, on Ferrer jugarà contra José Salvador, i Sueca, on mesuraran les seues forces Fageca i Salva Palau.

Tornant a l’activitat d’este dimecres, la localitat de Xeresa retrà un homenatge pòstum a Antonio Blanquer Serralta, més conegut com a Antoniet de Xeresa, que fa ser una primera figura del raspall en les dècades dels anys 50, 60 i 70.

Per a l’ocasió s’ha programat una partida a raspall amb quatre de les millors figures del moment, cas de Marrahí i Canari que tindran en la contra a Sergio i Tonet IV. La confrontació està programada a les 18.30 hores i l’entrada serà lliure.

Amb esta partida també s’inaugurarà el nou pis del trinquet, remodelació feta amb intenció de revitalitzar la pràctica de la pilota al poble de Xeresa.

ALTRES NOTÍCIES

12 / 5 / 2019 | JAM MASYMAS I BALEÀRIA, PRIMERS FINALISTES DEL CAMPIONAT FUNDACIÓ

15 /5 / 2019 | JAM MARIO ES CLASSIFICA PER A L'INDIVIDUAL BANKIA DE RASPALL