">
Publicat el: 9 / 10 / 2018 a les 19:07 |

Dia de celebracions amb motiu de la festivitat del 9 d’octubre i, com no podia ser d’altra manera, jornada amb pilota valenciana com a protagonista. I els qui també han sigut protagonistes este dimarts han sigut Marrahí i Punxa sobre les lloses del trinquet municipal d’Oliva. Allí s’ha disputat el segon xoc de quarts de finals del Campionat Individual Bankia de raspall. La victòria del rest de Villanueva de Castellón permet el seu accés a la ronda de semifinals.

La sort ha afavorit a Marrahí en la reballada, atorgant-li el privilegi de decidir a quina part del trinquet començar la partida. Ell i la seua treta s’han decantat pel traure i amb relativa tranquil·litat ha sumat el primer joc de l’enfrontament. Però el segon no ha sigut ni tan fàcil ni tan ràpid.

El jugador de Piles, Punxa, s’ha mostrat fort, segur, amb calma. Ha sabut jugar-li de tu a tu al campió individual de 2014 però no ha pogut tancar el primer joc al seu favor quan ha tingut ocasió. Fins a tres vegades ha aconseguit el val, però Marrahí sense parar de restar i defendre bé la seua part del terreny de joc, l’ha aconseguit i ha tornat a sumar (15-10). Igualment ha fet el següent, sense deixar anotar cap quinze al rival.

Però de nou, Punxa ha tornat a entrar en partida i deixar clar que no havia dit l’última. De fet, el de Piles ha fet el joc net, abans del que seria l’últim de la partida (20-10). Ara sí, Marrahí de nou al traure ha fet seua la partida, fet que el converteix en el segon semifinalista. Haurà d’esperar al divendres per descobrir si s’enfrontarà a Guadi o a Ian.

NOMÉS QUEDARÀ UN DE BARXETA
El transcurs de la competició ha volgut que dos veïns de la localitat de Barxeta es creuen al quadre i hagen de disputar-se una plaça per a semifinals. Este dimecres, al Nou Trinquet de Guadassuar, Moltó i Pablo mesuraran les seues forces en la canxa.

Moltó ve de fer una partida impecable contra Ricard en la ronda d’octaus, a la que va guanyar amb l’autoritat d’un jugador que coneix bé el significat de ser campió. Per la seua part, Pablo va patir un poc més durant la partida contra Mario que van disputar al trinquet de Castelló de Rugat. Ara només pot quedar un i es desvelarà el nom de l’afortunat després de la partida programada per ales 17.00 hores.

DEBUTA EL CAMPIÓ
També este dimecres i al mateix trinquet de Guadassuar es jugarà la tercera eliminatòria dels huitens de final de l’Individual Bankia en la modalitat d’escala i corda. Serà a continuació de la confrontació a raspall.

En partida corresponent al grup imparell tindrà lloc el debut del defensor del títol, Soro III. El de Massamagrell està eixint últimament a exhibició per aparició, la qual cosa reforça encara més la seua condició de favorit, tot i que no és l’únic.

Enfront formarà Francés, que arriba amb el rodatge de la prèvia que va disputar el passat 28 de setembre a Vilamarxant on es va enfrontar a Guillermo. El mitger del Puig és un rival complicat, però el rest de Petrer es va imposar per un contundent 60-25.

Etiquetes: , , , , , , , ,
ALTRES NOTÍCIES

8 / 10 / 2018 | Mari Carmen Montes Benlloch SEVE ACONSEGUEIX A XERACO EL BITLLET DE SEMIFINALS

10 /10 / 2018 | Mari Carmen Montes Benlloch FRANCÉS ELIMINA A SORO III DE L'INDIVIDUAL