">
Publicat el: 12 / 5 / 2019 a les 18:38 |

El Campionat Fundació ha completat este diumenge la penúltima jornada de la fase regular i els resultats obtinguts en les quatre partides ja ofereixen conseqüències importants. En la modalitat de raspall l’equip Baleària de Moltó, Seve i Ricardet ja està classificat per a la final. I el mateix succeeix amb el conjunt Masymas de Puchol II, Pere i Jesús, en este cas en la disciplina d’escala i corda.

Els dos equips han aconseguit la passada a les seues respectives finals al trinquet de Bellreguard. Puchol II, Pere i Jesús (Masymas) després de superar a Pere Roc II, Javi i Carlos (Baleària) per 60-50. I Moltó, Seve i Ricardet (Baleària) en fer el mateix davant Marrahí, Sanchis i Canari (Masymas), en este cas pel tanteig de 30-20. Amb estos resultats els equips derrotats sumen 1 punt que pot ser decisiu.

Les altres dues partides s’han jugat al trinquet de Vilamarxant on en primer lloc, SergioTonet IV i Lorja (Fundació José Luis López) han vençut a Ian, Brisca i Josep (Savipecho) per 30-10. Este resultat deixa sense opcions matemàtiques als perdedors.

I a continuació, Soro III (substitut de Genovés II, baixa per gastroenteritis), Félix i Monrabal II (Savipecho) han guanyat a De la Vega, Santi i Raúl (Fundació José Luis López) per 60-40. Com en el cas anterior, els derrotats també es queden sense opcions de disputar la final.

JORNADA FINAL

La darrera jornada començarà el pròxim dissabte al trinquet de Pedreguer on primer jugaran els equips Masymas (Puchol II, Pere i Jesús) i Fundació José Luis López (De la Vega, Santi i Raúl). Els primers ja tenen clar que estaran en la lluita final pel títol i els segons s’acomiadaran de la competició.

A continuació, torn per a SergioTonet IV i Lorja (Fundació José Luis López) i per a Marrahí, Sanchis i Canari (Masymas). Si els primers sumen un punt seran finalistes. En cas contrari caldrà veure el coeficient de jocs a favor i en contra per a saber si passa el trio de Sergio o el de Marrahí.

Ja en diumenge i al trinquet de Xeraco, partida decisiva entre Genovés II, Félix i Monrabal II (Savipecho) i Pere Roc II, Javi i Carlos (Baleària), que opten a la plaça vacant. Un punt classificaria als primers. En cas contrari, la calculadora dirà qui juga la final.

A continuació, duel entre els equips de raspall Baleària (Moltó, Seve i Ricardet) i Savipecho (Ian, Brisca i Josep), els primers sabent que ja són finalistes i els segons jugant per a dir adéu al torneig.

ALTRES NOTÍCIES

11 / 5 / 2019 | JAM LES COMPETICIONS MÉS EMBLEMÀTIQUES DE LA PILOTA JA ESTAN CONFIGURADES

14 /5 / 2019 | JAM MÀ A MÀ A CASTELLÓ DE RUGAT I PARTIDA HOMENATGE A XERESA