">
Publicat el: 9 / 4 / 2019 a les 15:49 |

La cadena de supermercats Masymas i la Fundació per la pilota valenciana han renovat este dimarts, dia 9 d’abril, el conveni mitjançant el qual l’empresa valenciana continuarà sent un dels principals col·laboradors de la pilota professional. La signatura ha tingut lloc en la seu central de Masymas a la localitat alacantina de Pedreguer.

L’acord, que té una durada d’un any, ha estat rubricat pel director general de Supermercats Masymas, José Juan Fornés, i pel president de la Fundació, Josep Maria Soriano. “Ja són uns quants anys en els quals portem revalidant esta signatura d’una col·laboració que per a nosaltres és especial perquè la pilota és nostra, del poble valencià. És un esport que estimem i ens ompli d’orgull poder ajudar perquè seguisca avançant”, assenyala José Juan Fornés.

Quan el protocol li ho permet és habitual localitzar a Fornés ubicat a l’escala del trinquet, en lloc d’en la llotja d’autoritats. “És que la pilota t’atrapa quan la coneixes i sempre que puc presencie les partides des de l’escala. M’agrada viure la pilota de prop, sentir l’emoció de veure-la volar de dreta a esquerre fins que es concreta el quinze. És una magnífica experiència que a més compartisc amb amics amb els quals passe unes vesprades molt interessants”, explica el director general de Masymas.

Els grans protagonistes, agraïts

En la signatura han estat presents els pilotaris Moltó i Pere. Per al campió individual de raspall el fet que empreses com Masymas estiguen implicades amb la pilota “suposa que hi haja més qualitat en les partides, la qual cosa és positiva per al públic. I permet que els pilotaris puguem tindre més estabilitat. Ara ens toca a nosaltres aconseguir que queden contents amb el nostre treball perquè la seua col·laboració dure molts anys”, comenta.

Per al mitger de la modalitat d’escala i corda, el vincle de Masymas amb la pilota li produeix “doble plaer. És una empresa referent a la Comunitat Valenciana, però a més tinc un vincle molt especial amb la família Fornés des que vaig començar a fer els primers passos en la pilota. Són del meu poble i sempre han estat donant-me suport, no soles ajudant-me econòmicament amb el seu patrocini sinó també a títol personal. Quan he tingut algun problema han sigut dels primers que han estat ací per a ajudar-me” apunta el pilotari.

ALTRES NOTÍCIES

8 / 4 / 2019 | JAM Les Lligues 2, a l'espera de conéixer a la resta d'aspirants al títol

9 /4 / 2019 | JAM EL GENOVÉS I ALMUSSAFES REPETEIXEN COM A FINALISTES EN LES LLIGUES 2