">
Publicat el: 7 / 2 / 2019 a les 15:25 |

Després de quasi una setmana de descans torna la Lliga Bankia en la modalitat d’escala i corda. Serà este divendres al trinquet de Guadassuar, que per a l’ocasió obrirà a la nit, a les 23.15 hores.

El cartell no pot ser millor tenint en compte la trajectòria dels equips que seran de la partida. Per un costat tenim als líders indiscutibles de la competició, l’única formació que continua invicta en les dues lligues i que per tant és líder en solitari, la d’Almussafes amb De la Vega, Félix i Nacho. Poc més es pot dir d’un trio que fins al moment s’ha mostrat perfecte i que està captivant als espectadors amb el seu joc.

Però, tot i la rellevància que estan tenint els representants d’Almussafes, a este equip li tocarà vestir amb la faixa blava. La roja és per al campió individual, Puchol II, que encapçala la formació de la ciutat de València, que és segona en la taula i que opta a acabar la jornada en primera posició.

Este equip s’ha hagut de refer als contratemps, concretament a la baixa del seu mitger titular Raúl, que fins al moment de trencar-se estava sent un dels participants més destacats del campionat. Però el dissabte passat va quedar demostrat a Pelayo que, amb l’entrada de Salva, el trio que completa Bueno continua sent igualment competitiu.

Les altres dues partides d’esta jornada estan programades a la Marina. El dissabte, la Lliga es traslladarà fins al trinquet de Pedreguer (18.30 hores) i el diumenge visitarà el de Benidorm (12.00 hores). Amb la jornada següent començarà la tornada de la present fase regular.

LLIGA 2

Pel que fa a la Lliga 2 de la mateixa modalitat d’escala i corda, la pròxima partida es jugarà este divendres a Vila-real on Fageca i Tomàs II (Pedreguer-Masymas) s’enfrontaran a Giner i Héctor (Murla). No és partida d’urgències, però sí de necessitat, perquè ambdues parelles tanquen a hores d’ara la classificació.

I el diumenge a Bellreguard, fi de jornada amb dos equips que es juguen el lideratge, els encara invictes Jose Salvador i Nacho (Almussafes) i Ferrer, Bueno i Álvaro (València), que opten a llevar-li el primer lloc als seus rivals.

ALTRES NOTÍCIES

7 / 2 / 2019 | JAM EL RASPALL D'ELIT TORNA A SUECA DE LA MÀ DE LLIGA BANKIA

9 /2 / 2019 | JAM LA QUINTA JORNADA COMENÇA AMB BALL DE POSICIONS