Publicat el: 21 / 10 / 2018 a les 15:10 |

L’Individual Bankia en la modalitat d’escala i corda ha completat este diumenge les eliminatòries que es van ajornar el passat divendres a causa de la gota freda. Puchol II i Bueno han sigut els pilotaris que han aconseguit el bitllet per a les semifinals.

Al trinquet de Vila-real s’ha tancat la ronda de quarts de final en el quadre imparell. Puchol II ha superat a Genovés II pel resultat de 60-35. Els dos pilotaris han signat una més que meritòria actuació i han obsequiat al públic amb nombroses jugades que solament poden fer les mans privilegiades.

Fins al 30-25 favorable a Puchol II els jocs han caigut des del dau, que estava perfectament executat per qui l’ocupava. El rest de Vinalesa ha trencat esta dinàmica en el parcial següent per a posar el marcador en 35-25, però Genovés II reaccionava a continuació i sumava un dels millors jocs de la partida: Puchol II no parava de descarregar-se i Genovés II responia, moltes vegades forçat i al límit, però ubicant la vaqueta on no podia arribar el seu rival. Preciós (35-30).

A partir d’ací Puchol II ha fet un pas endavant en el domini de la partida. La iniciativa era seua en la majoria dels intercanvis, que han sigut molts, però Genovés II li feia saber constantment que enfront hi havia un contrari que a la mínima oportunitat el podia matar. I amb jugades que han generat els aplaudiments del públic s’han succeït quatre jocs de molt bella factura i disputats. Un d’ells ha sigut etern, un regal per a la vista, amb Puchol II sumant finalment en el sext val, per un que ha tingut Genovés II.

Amb 55-30 Puchol II ja tenia la victòria molt a prop i efectivament no s’ha produït la remuntada, però encara s’han presenciat dos jocs més de qualitat, un per cada bàndol, que han tancat una bonica eliminatòria pel definitiu 60-35.

SUECA
Pocs minuts abans de les 12 del migdia han posat en moviment la pilota al trinquet Eusebio de Sueca per a decidir semifinalista entre Bueno i Nacho. El primer comptava amb Aragó a la pedra i el segon amb Oltra. La partida ha començat amb Bueno al dau fent el primer joc, cosa que ha repetit Nacho en passar a eixa part del recinte de la Ribera.

Però ràpidament el jugador de Meliana ha posat la directa per escapar-se tres jocs a l’electrònic. El contrincant Nacho ha tractat de frenar-lo, però la potència del jugador que ha vestit la camiseta roja era màxima, igual que el seu encert per a enviar la pilota de vaqueta a la galeria del dau li han posat les coses molt complicades al de Beniparrell. Tot i això, s’ha refet per entrar de nou a l’atac i acostar-se de nou al lluminós (35-30).

Sobre les lloses s’ha pogut veure molt més còmode a Bueno cada vegada que havia de fer el dau, acció que li ha costat més al seu rival. I potser eixa haja sigut la part decisiva de la partida de hui diumenge. Perquè és just reconéixer que Nacho ha tornat pilotes complicades, molt complicades. Però Bueno ha tingut ocasió de buscar més coses, de tallar corda, de dirigir la partida pràcticament en tot moment. I això ha fet que, amb un 60-30 al marcador, es classifique per a la semifinal del diumenge 28 a Bellreguard. El seu rival eixirà de la partida entre Pere Roc II i De la Vega del pròxim dimarts a Massamagrell (17 hores).

Etiquetes: , , , , ,
ALTRES NOTÍCIES

21 / 10 / 2018 | Mari Carmen Montes Benlloch LA SEU DE BANKIA A VALÈNCIA ACULL ESTE DILLUNS EL PRIMER ASSALT DE LA FINAL DE L'INDIVIDUAL DE RASPALL

22 /10 / 2018 | Mari Carmen Montes Benlloch DOS CAMPIONS QUE HAN RECUPERAT EL SEU LLOC