">
Publicat el: 18 / 5 / 2018 a les 21:32 |

Frenètica, espectacular, vertiginosa…és difícil poder escollir un únic adjectiu per descriure la final del III Trofeu Villarreal CF. Una vegada més, el trinquet Salvador Sagols s’ha tenyit de color groc per viure una cita única amb els millors pilotaris de la modalitat d’escala i corda. La victòria ha sigut per a Puchol II i Santi, que han oferit una bonica lluita gràcies també a l’actuació de Marc, Nacho i Tomàs II.

Després de la brillant actuació del trio en les semifinals, a molts els costava decantar-se per una formació o a l’altra a l’hora de pronosticar l’equip que han demostrat també del que són capaços. Puchol II i Santi han oferit colps magistrals, deixant bocabadats als que han acudit al trinquet de la Plana Baixa.

El de Vinalesa ha estat majestuós, lluint-se en l’especialitat a la qual té un excel·lent per qualificació, el rebot. Però és que també ha fet un gran treball jugant per davant pilotes que pesaven tones. El seu company de Finestrat l’ha ajudat de bona manera, pujant a l’escala, preparant quinzes, sumant-los, i com no, animant al rest en una partida de molt de desgast físic.

La victòria d’este divendres ha proclamat campiona a la parella del trofeu que tantes passions desperta a la província de Castelló. Amb el resultat final de 60-45, Puchol II i Santi anoten un nou títol al seu palmarés.

ELS TERCERS AL PÒDIUM

La prèvia d’esta gran final ha sigut la partida que ha definit la tercera i quarta posició. S’enfrontaven els equips que van ser vençuts durant la jornada de semifinals. La formació de Soro III va ser remodelada després que Javi es lesionara el passat diumenge al trinquet de La Pobla de Vallbona. Finalment, han sigut Héctor i Monrabal els que han substituït al de Massalfassar.

S’han enfrontat a Pere Roc II, Jesús i Carlos, que en la semifinal van cedir davant els acabats de coronar com a campions. La partida d’este divendres ha anat també de menys a més. Una partida dauera fins que l’equip de l’esquerrà de Benidorm ha trencat el joc del rest, posant-se 40-45.

A partir d’eixe moment, s’han complicat molt les coses per al trio que lluïa faixa roja. Ho han provat tot, han canviat la pilota al passar al dau, per tractar de trencar la dinàmica dels rivals, però no ho han aconseguit. L’equip campió de la Lliga Bankia ha fet seua la victòria (60-40).

Etiquetes: , , , , ,
ALTRES NOTÍCIES

17 / 5 / 2018 | Mari Carmen Montes Benlloch EL TROFEU VILLARREAL CF TANCA LA TERCERA EDICIÓ

19 /5 / 2018 | Mari Carmen Montes Benlloch MURLA REP LA PRIMERA PARTIDA DEL DIPUTACIÓ D'ALACANT