Publicat el: 6 / 8 / 2018 a les 13:17 |

L’equip de Vilamarxant per al XIII Trofeu Diputació de València de frontó ha hagut de modificar-se a última hora, ja que Moro no ha pogut recuperar-se la lesió sofrida a la final del campionat per parelles que va disputar junt amb Alejandro de Paterna al recinte d’Albal.

En aquella partida, que jugaren contra Zarzo i Pasqual, parella de la Pobla de Vallbona que va resultar vencedora, el de Massalfassar es va fer mal, i no va poder jugar la final de El Corte Inglés en la modalitat de galotxa. Tot i que es pensava que podria estar recuperat a temps per poder jugar el trofeu més destacat de la temporada en el joc de les tres parets, la realitat és que no ha sigut així.

Ara serà Raúl de Godelleta qui ocupe la seua posició. Es tracta d’un altre jugador molt freqüent en les cites més importants del frontó. Formarà equip amb Bueno, i debutaran en la competició en la jornada inaugural. Esta tindrà lloc el pròxim dissabte 11 a Museros, on els espera l’equip local format per Genovés II i pel local Adrián. La partida començarà a les 20.00 hores al frontó municipal.

Cartell

Etiquetes: , , , , ,
ALTRES NOTÍCIES

5 / 8 / 2018 | Mari Carmen Montes Benlloch MOLTS ÀNIMS, PASTOR

8 /8 / 2018 | Mari Carmen Montes Benlloch EL X TROFEU DIPUTACIÓ DE CASTELLÓ REUNIRÀ A LES MILLORS FIGURES DE LA PILOTA