">
Publicat el: 8 / 10 / 2018 a les 19:12 |

Seve

Una de les comarques per excel·lència de la modalitat de raspall, la Safor, ha acollit esta vesprada la partida de quarts de final del Campionat Individual Bankia entre Seve i Moncho. El primer ha aconseguit clavar-se en semifinals després de véncer al pilotari de Manuel 25 per 15.

Seve va deixar enrere a Vercher en la partida que va suposar el seu debut en la competició d’enguany. Moncho, per contra, no havia tingut ocasió de començar el campionat tal com havien fet els seus companys. La seua primera partida va quedar anul·lada després que Sergio es retirara per una lesió.

Els dos primers jocs de l’enfrontament de hui dilluns s’han sumat des del traure. Primer ha sigut Moncho, després Seve. Este últim ha sumat, a més, altres dos jocs consecutius, el que l’han posat a només un joc de la victòria. Però ahi estava l’experiència del seu contrincant, que ha sigut capaç de tombar el val-15 del rival i forçar, almenys un joc més.

I així ha sigut, en canviar la posició al trinquet Seve ha sumat l’últim aconseguint així guanyar-se la seua plaça en semifinals.

Marrahí contra Punxa
La següent parada de l’Individual no canvia de comarca, però sí de localitat. Serà Oliva l’escenari de l’enfrontament entre Marrahí, campió individual de 2014, contra Punxa. La partida està programada per a les 18.30 hores.

Etiquetes: , ,
ALTRES NOTÍCIES

8 / 10 / 2018 | Mari Carmen Montes Benlloch NACHO SUPERA A FAGECA EN LA JORNADA INAUGURAL DEL GRUP PARELL

9 /10 / 2018 | Mari Carmen Montes Benlloch MARRAHÍ CERTIFICA A OLIVA EL SEU ACCÉS A SEMIFINALS