Publicat el: 7 / 11 / 2018 a les 09:27 |

EL TROFEU MANCOMUNITAT DE LA RIBERA ALTA ES JUGARA ELS DIES 14, 16 I 21 AL TRINQUET DE GUADASSUAR

Ja està confeccionada una de les cites clàssiques de la temporada professional en la modalitat d’escala i corda, el Trofeu Mancomunitat de la Ribera Alta, que amb esta edició compleix 16 anys de vida.

Com es tracta d’un dels tornejos de més prestigi dels disputats amb el format de dues semifinals i la final, el cartell ha estat configurat amb bona part de les millors figures del moment i amb joves que no paren de generar titulars i elogis per les seues excel·lents actuacions.

El trinquet de Guadassuar acollirà les tres partides. La primera semifinal es jugarà el dimecres dia 14 i enfrontarà a Puchol II i Nacho contra Francés, Héctor i Tomàs II (18.30 hores).

Al flamant nou campió individual li toca demostrar la seua condició de número u en parella, però amb un company de garanties com és el cas del mitger de Beniparrell.

Enfront, Francés torna al trinquet on va donar la gran sorpresa del passat Campionat Individual en eliminar a l’aleshores campió, Soro III. Amb la companyia d’Héctor i Tomàs II, l’equip uneix tècnica i potència a parts iguals.

La segona semifinal es jugarà el divendres 16, en este cas a la nit. Ara es tracta d’una lluita entre trios: Genovés II, Javi i Carlos contra De la Vega, Félix i Monrabal II.

La formació enumerada en primer lloc presenta a tres dels habituals en qualsevol cita que vulga ser considerada important. En l’equip rival, Félix i Monrabal II també gaudeixen del mateix prestigi. Al jove De la Vega se li han obert les portes del torneig en reconeixement al fenomenal rendiment que està oferint últimament.

En esta jornada es commemorarà també el 40 aniversari del trinquet de Guadassuar i la sessió començarà a les 22.30 hores amb la disputa d’una partida de raspall femení protagonitzada per una selecció de les millors pilotaris dels clubs de la Ribera Alta.

Tornant al Trofeu Mancomunitat de la Ribera Alta, els equips vencedors d’ambdues eliminatòries pugnaran pel títol en la final programada el dimecres 21 de novembre a les 18.30 hores.

ALTRES NOTÍCIES

6 / 11 / 2018 | JAM VERCHER, SANCHIS I RICARDET COMPLETEN LA PRIMERA SEMIFINAL DEL SAVIPECHO

7 /11 / 2018 | JAM XVI Trofeu Mancomunitat de la Ribera Alta