Publicat el: 30 / 11 / 2018 a les 13:33 |

Este dissabte es tanquen al trinquet Pelayo de València els triangulars del III Trofeu Mixt Fundació José Luis López amb tres places vacants per a les finals, una de raspall i dos d’escala i corda. Ja estan classificats Sergio, Brisca i Lorja, que el dijous guanyaren 25-5 al trio encapçalat per Ian. Ara queda una plaça vacant en la final de la modalitat de raspall, que hauran de disputar-se entre els equips de Ian, Tonet IV i Raúl i el trio format per Moltó, Canari i Gabi.

El campió individual, Moltó, ha entrat en el torneig per a substituir al rest de Villanueva de Castellón, Julio Marrahí, que ha sigut baixa d’última hora. La formació encapçalada ara pel jugador de Barxeta va caure en la jornada inaugural (25-0) davant el trio de Sergio. Per a accedir a la gran final del dissabte 8 de desembre hauran de lluitar davant la formació de Ian, que en la seua primera partida van patir molt les escomeses del joc aeri de Sergio i Brisca, que amb l’ajuda de Lorja van tancar una fase prèvia pràcticament perfecta.

La partida de raspall començarà, com és habitual, a les 16.30 hores. A continuació serà el torn de l’escala i corda, modalitat en què està tot per decidir. A la primera jornada va guanyar el trio de Genovés II, Javi i Carlos, el mateix que va perdre el dijous davant de l’equip de De la Vega, per tant, serà este dissabte quan desaparega la incògnita i es pose nom a les dues vacants que hi ha per a la final.

De roig vestiran Soro III, Raúl i Bueno, que signaren una meritòria actuació al seu debut tot i que no aconseguiren la victòria davant els de Genovés (60-50). En esta ocasió les seues forces hauran de lluitar contra les de De la Vega, Félix i Tomàs II, que amb encert caminaren cap a la victòria en la seua primera partida (60-40). De nou, el públic de Pelayo tindrà l’oportunitat de disfrutar d’una vesprada mixta amb quatre potents trios que buscaran tornar a visitar la canxa de la capital valenciana i aconseguir el títol.

Etiquetes:
ALTRES NOTÍCIES

29 / 11 / 2018 | Mari Carmen Montes Benlloch LES VICTÒRIES SÓN BLAVES A PELAYO A LA SEGONA JORNADA DEL JOSÉ LUIS LÓPEZ

1 /12 / 2018 | Mari Carmen Montes Benlloch DEFINIDES LES FINALS DEL III TROFEU MIXT FUNDACIÓ JOSÉ LUIS LÓPEZ