">
Publicat el: 2 / 2 / 2019 a les 21:48 |

Les Lligues Bankia han completat este dissabte dues partides i atenció perquè hi ha canvis en el més alt de les classificacions.

El més evident s’ha donat en la Lliga Bankia de raspall – Trofeu Diputació de València, que ha visitat el trinquet de la Llosa de Ranes on l’equip de Dénia de Ian, Sanchis i Miravalles ha superat al d’Oliva amb Montaner, Brisca i Gabi per 25-10.

Conseqüència: la formació d’Oliva perd la seua condició d’equip invicte. I la primera posició en la taula, que ara és per als de Dénia, encara que tots dos conjunts igualen a 6 punts.

Pel que fa a la partida, Ian, Sanchis i Miravalles han buscat i han trobat els punts febles dels seus rivals, que no han pogut desplegar el nivell oferit en les 3 partides anteriors.

I en la Lliga Bankia d’escala i corda, la formació de València, ara amb Puchol II, Salva i Bueno, ha guanyat per 60-40 a la de Benidorm de Pere Roc II, Santi i Monrabal II al trinquet Pelayo.

La partida ha estat molt igualada fins al 40-35. I molt aplaudides les accions dels dos trios. Després, Puchol II, Salva i Bueno han mantingut la seguretat i l’encert, però no Pere Roc II, Santi i Monrabal II, que han comés errades puntuals, després de molt de pilotejar, que han permés que els rivals es distanciaren en tres jocs (50-35). I com que els de València no han afluixat, al cap de poc estava resolta la confrontació per 60-40.

En este cas no hi ha canvis en l’ordre de la classificació, però Puchol II i els seus companys igualen ja a punts amb els primers, De la Vega, Félix i Nacho (Almussafes).

TRES PARTIDES EN DIUMENGE

L’equip d’Almussafes defensarà el lideratge este diumenge contra l’equip de Murla de Genovés II, Javi i Héctor, que és un altre que opta a ficar-se al capdavant de la classificació. Serà al trinquet de Xàbia a partir de les 12.00 hores.

A la mateixa hora, però a Borriana, Soro III, Jesús i Carlos (Vila-real) s’enfrontaran a Francés, Pere i Tomàs II (Pedreguer-Masymas). Estos dos equips lluiten, de moment, per eludir les dues últimes places de la taula que els deixarien sense l’opció de passar a la fase final.

I a Xeraco, també a les 12.00 hores, la Lliga Bankia de raspall – Trofeu Diputació de València tancarà la quarta jornada amb el duel entre els conjunts de Barxeta (Moltó, Josep i Lorja) i El Genovés (SergioSeve i Ricardet), que tenen l’opció d’igualar a 6 punts amb els de Dénia i Oliva.

ALTRES NOTÍCIES

1 / 2 / 2019 | JAM VILLANUEVA DE CASTELLÓN AGAFA AIRE EN LA LLIGA BANKIA I XERACO S'OFEGA UNA MIQUETA MÉS

3 /2 / 2019 | JAM ALMUSSAFES ÉS MÉS LÍDER, VILA-REAL REACCIONA I BARXETA SE SUMA AL GRUP CAPDAVANTER