">
Publicat el: 13 / 1 / 2019 a les 21:41 |

La primera jornada de la Lliga Bankia d’escala i corda s’ha tancat este diumenge amb les partides que s’han completat als trinquets de Vilamarxant i Bellreguard.

Al recinte del Camp de Túria, l’equip de Benidorm de Pere Roc II, Santi i Monrabal II ha superat al de Murla de Genovés II, Javi i Héctor per 60-45.

La primera meitat ha estat dominada per Genovés II i els seus companys, que amb una millor definició i més presència en atac han posat el marcador en 15-35. Però la situació s’ha capgirat; per l’evident millora de Santi, que s’ha ficat a disparar de debò, i sobretot per l’encert de Monrabal II, que s’ha multiplicat per a parar pilotes i fer quinzes d’una manera extraordinària.

Amb este canvi en l’aportació de les línies ofensives els de Benidorm han posat el marcador en 45-35 i s’han mantingut ferms fins a la conclusió per a guanyar i, de pas, impedir que els rivals arribaren al joc 50, que haguera suposat la suma d’1 punt.

Al trinquet de la Safor, la formació de València de Puchol II, Raúl i Bueno ha superat a la de Vila-real de Soro III, Jesús i Carlos per 60-35.

En esta confrontació la diferència entre els dos equips ha estat més evident. Els guanyadors quasi sempre han tingut la iniciativa i han obligat als rivals a jugar a defensar. A més a més, l’eficàcia per a acabar el quinze també ha influït en el folgat resultat.

Després de la disputa d’esta jornada l’equip de València encapçala la classificació, però empatat a 2 punts amb els d’Almussafes i Benidorm. Pel que fa als equips derrotats, cap ha aconseguit llevar el zero del seu caseller. Podeu consultar la classificació i els resultats en l’apartat corresponent de la Lliga Bankia d’escala i corda.

FI DE JORNADA A XERACO

Pel que fa a la Lliga Bankia de raspall – Trofeu Diputació de València, la primera jornada acabarà este dilluns al trinquet de Xeraco on debutaran l’equip local de Pablo, Canari i Raúl i el d’Oliva amb Montaner, Brisca i Gabi.

ALTRES NOTÍCIES

12 / 1 / 2019 | JAM ALMUSSAFES GUANYA LA PARTIDA INAUGURAL DE LA LLIGA BANKIA D'ESCALA I CORDA

14 /1 / 2019 | JAM PRIMERA JORNADA COMPLETADA EN LA LLIGA BANKIA DE RASPALL