">
Publicat el: 24 / 3 / 2019 a les 17:09 |

La Lliga Bankia d’escala i corda ha finalitzat les semifinals d’anada este diumenge a Sueca, on s’ha disputat l’última partida, en la qual el trio de València de Puchol II, Raúl i Bueno ha aconseguit remuntar i guanyar per 60-50 a l’equip de Benidorm, format per Pere Roc II, Santi i Monrabal II.

En la primera part de l’enfrontament, l’equip derrotat ha dominat deixant grans moments. Però a poc a poc els punts a favor han anat alternant-se fins que Puchol II i els seus companys han aconseguit superar i agafar avantatge al seu rival. La partida ha sigut molt completa, amb anades i tornades, amb molta pegada i bons intercanvies i també amb errades que han influït en el marcador.

L’eliminatòria ha deixat un resultat ajustat que es resoldrà en la tornada. La pròxima partida entre tots dos serà divendres que ve a les 18.30 hores a Vilamarxant, mentre que els altres dos equips semifinalistes, el d’Almussafes que va guanyar este dissabte contra el de Pedreguer-Masymas pel mateix tanteig de 60-50, s’enfrontaran el pròxim diumenge en el trinquet de Bellreguard a les 17.00 hores.

Pel que fa a la modalitat de raspall, les partides de tornada començaran el dissabte a les 18.30 a Bellreguard, on Sergio, Seve i Ricardet del Genovés, tornaran a jugar contra Montaner, Brisca i Gabi d’Oliva. L’endemà, diumenge que ve, Moltó, Josep i Lorja de Barxeta intentaran tornar a guanyar a Marrahí, Tonet IV i Néstor de Villanueva de Castellón en el trinquet de Xeraco a les 11.30 hores.

 

LLIGA 2

La Lliga 2 de raspall inicia este dilluns la seua jornada definitiva a Xeraco, on la parella de Barxeta de Punxa i Lorja, jugarà contra la de Dénia de Mario i Miravalles. Partida decisiva per a la classificació final, ja que en este campionat tan sols hi ha un equip amb passada aconseguida per a les semifinals, el d’Oliva amb Salelles II i Gabi; i un descartat sense opcions, el de Vicent i Raúl de Xeraco. La resta de formacions encara tenen la possibilitat d’optar al títol.

ALTRES NOTÍCIES

23 / 3 / 2019 | JAM EL GENOVÉS I ALMUSSAFES SUPEREN LES SEMIFINALS D'ANADA

24 /3 / 2019 | JAM EL DIA MÉS GRAN DE L'ANY DEL TRINQUET DE CASTELLÓ