Publicat el: 6 / 11 / 2018 a les 20:05 |

Amb canvis d’última hora al cartell ha començat la tercera jornada del VI Trofeu Mixt Savipecho al trinquet Ciscar de Piles. La lesió de Marrahí ha forçat la recomposició de l’equip. D’esta manera, Vercher, Sanchis i Ricardet han format per fer front a la parella de Sergio i Tonet IV.

Estos dos últims jugadors han sigut els que han ocupat la zona del traure per donar inici a la partida. Els seus contrincants únicament han anotat un quinze des del rest, donat que l’efectivitat dels dos jugadors del Genovés era superior a la seua. Però el mateix ha passat al intercanviar les posicions. Tot ha fet pensar en veure els primers jocs, que aquell equip que aconseguira trencar el joc del rest seria el que s’emportara la victòria. I així ha sigut.

Sanchis ha adoptat el rol per tractar de dirigir la feina dels seus companys, insistint a Ricardet en què li deixara totes aquelles pilotes que anaren cap a l’esquerra, ja que este és el braç dominant del mitger de Montesa. A la contra, Tonet IV ha tornat a fer de les seues amb la velocitat amb què acostuma a colpejar la pilota.

Vercher apretant al traure, Sanchis enviant míssils als oponents i Ricardet complint molt bé amb la seua feina per a acabar els quinzes. Amb Val i 30 al marcador perquè el trio tancara la partida, Sanchis juga una pilota parada que salva de miracle el jove mitger de la Costera. Després d’un llarg intercanvi entre la dupla roja i el punter i mitger blau, han sigut estos últims els que han pujat el joc al marcador.

La victòria blava (25-15) els classifica per a la semifinal del pròxim dissabte 10 al trinquet de Pedreguer. Allí jugaran contra Pablo i Brisca, que guanyaren en la jornada inaugural de raspall a Moltó i Gabi.

DEMÀ A GUADASSUAR

El Trofeu Mixt Savipecho continua este dimecres al trinquet de Guadassuar on es tancarà la fase prèvia en les dues modalitats.

La sessió començarà amb la partida a raspall que enfrontarà a Ian i Raúl contra Punxa i Canari. Entra per tant en escena un dels grans exponents de la modalitat, Ian, a qui li toca ballar amb un jove aspirant a figura que en la punta està més que consolidat i que busca fer el pas al mig.

Punxa i Canari són més que habituals en les cites de més rellevància, si bé cal recordar que les lesions han privat al rest de Piles de participar en unes quantes en els darrers temps. Amb la progressiva recuperació del seu nivell també ha recuperat el lloc en els millors cartells.

A continuació es jugarà a escala i corda i atenció perquè tindrà lloc el duel entre els finalistes de l’Individual, Puchol II i Pere Roc II. Està tot dit del moment que atresoren. Però esta vegada no es tracta del mà a mà sinó d’una competició per equips. Ambdós estaran acompanyats per mitgers de reconegut prestigi com Santi de Finestrat i Félix.

ALTRES NOTÍCIES

6 / 11 / 2018 | Mari Carmen Montes Benlloch CONVOCATÒRIA

7 /11 / 2018 | Mari Carmen Montes Benlloch TORNA UN CLÀSSIC