">
Publicat el: 10 / 5 / 2019 a les 19:43 |

El Campionat Fundació ha tancat la quarta jornada de la fase regular este divendres al trinquet de Dénia on s’han enfrontat els equips Fundació José Luis López i Baleària, que s’han repartit les victòries en les dues modalitats.

La sessió ha començat amb la partida a raspall en la qual Sergio, Tonet IV i Lorja (Fundació José Luis López) han superat a Moltó, Seve i Ricardet (Baleària) per 30-20.

Després del primer joc sumat per Moltó i els seus companys, Sergio, Tonet IV i Lorja han aconseguit un considerable avantatge en fer tres parcials seguits (15-5). La batalla estava sent bona i la partida estava més equilibrada del que deia el marcador. I al cap de poc, Moltó, Seve i Ricardet igualaven a 15 en altres dos jocs que han oferit bon espectacle.

Els colps guanyadors i les bones restades s’han mantingut fins a la conclusió i també l’emoció, perquè amb 25-20 per a Sergio, Tonet IV i Lorja, els seus rivals han estat prop de tornar a igualar. Però del possible cara o creu de l’últim joc s’ha passat a la victòria de l’equip Fundació José Luis López.

Amb esta victòria, Sergio, Tonet IV i Lorja abandonen la posició de cuers i es stuen segons amb 5 punts mentre que Moltó, Seve i Ricardet continuen líders, ara amb 6 punts.

A continuació, en la partida d’escala i corda, l’equip vencedor ha estat el Baleària de Pere Roc II, Javi i Carlos que ha superat al Fundació José Luis López amb De la Vega, Santi i Raúl per 60-20.

La diferència entre els dos trios ha estat molta, tanta com demostra el marcador. Pere Roc II, Javi i Carlos han ratllat a bon nivell, però no De la Vega, Santi i Raúl.

La derrota deixa De la Vega, Santi i Raúl amb opcions mínimes de classificar-se per a la final. Tot el contrari passa amb Pere Roc II, Javi i Carlos, que es situen a solament 1 punt dels dos equips que igualen a 6 en el lideratge.

PRÒXIMA JORNADA

La pròxima jornada es completarà este diumenge. Quatre partides que es disputaran durant el matí als trinquets de Bellreguard i Vilamarxant. Les dues sessions començaran a les 10.30 hores.

Al recinte de la Safor primer jugaran els equips encapçalats per Puchol II i per Pere Roc II i a continuació els de Moltó i Marrahí. I al trinquet del Camp de Túria obriran el foc els trios de Sergio i Ian i a continuació jugaran els de Genovés II i De la Vega.

ALTRES NOTÍCIES

8 / 5 / 2019 | JAM VICTÒRIES TARONJA A CASTELLÓ DE RUGAT

11 /5 / 2019 | JAM LES COMPETICIONS MÉS EMBLEMÀTIQUES DE LA PILOTA JA ESTAN CONFIGURADES