">
Publicat el: 8 / 5 / 2019 a les 21:32 |

La tornada de la fase regular del Campionat Fundació ha començat este dimecres al trinquet de Castelló de Rugat on els equips Savipecho han resultat vencedors davant els Masymas.

En les dues partides s’ha donat la mateixa circumstància que els trios guanyadors han remuntat. En la primera, d’escala i corda, Genovés II, Félix i Monrabal II s’han imposat a Puchol II, Pere i Jesús per 60-40. I en la segona, en la modalitat de raspall, Ian, Brisca i Josep han superat a Marrahí, Sanchis i Canari per 30-15.

Una altra coincidència de les dues partides és que la reacció de l’equip que anava per darrere ha tingut un protagonista destacat. En la d’escala i corda ha estat Félix, a qui la pilota li ha començat a eixir com un tir correguda de mà i prop de la corda. I en la de raspall Ian, que ha imposat la seua potència tant al dau com al rest.

Però les victòries no han estat solament mèrit del mitger de Dénia i el rest de Senyera perquè els seus companys s’han contagiat del seu joc i han ajudat considerablement per a sumar els 2 punts.

La jornada es tancarà este divendres al trinquet de Dénia. Ara tocar mesurar les forces dels equips Baleària i Fundació José Luis López. En raspall, que és la modalitat amb què s’obrira la sessió es tracta de Moltó, Seve i Ricardet per un costat i de SergioTonet IV i Lorja per l’altre. I en escala i corda Pere Roc II, Javi i Carlos s’enfrontaran a De la Vega, Santi i Raúl.

ALTRES NOTÍCIES

7 / 5 / 2019 | JAM COMENÇA EL COMPTE ENRERE

10 /5 / 2019 | JAM VICTÒRIES REPARTIDES A DÉNIA