">
Publicat el: 1 / 2 / 2019 a les 21:35 |

La quarta jornada de la Lliga Bankia de raspall – Trofeu Diputació de València ha començat este divendres al trinquet del Genovés on l’equip de Villanueva de Castellón de MarrahíTonet IV i Néstor ha guanyat al de Xeraco de Pablo, Canari i Raúl per 25-15.

Els vencedors, que ja anaven oferint la sensació d’una evident millora en el seu joc a mesura que es completaven les jornades, han confirmat esta progressió amb la seua primera victòria, que els permet seguir de prop a les formacions que estan per damunt en la taula.

Per a Pablo, Canari i Raúl la situació és ara un poc més complicada perquè van quatre derrotes en altres tantes partides completades i ara veuen més lluny la classificació per a la fase final. Tot i això encara disposen de sis partides més per a solucionar este contratemps.

La partida ha passat de l’equilibri inicial a decantar-se del costat de MarrahíTonet IV i Néstor, que sobretot han tingut les idees més clares en el moment d’acabar el quinze.

LA LLOSA I PELAYO

La Lliga Bankia de raspall – Trofeu Diputació de València continuarà este dissabte al trinquet de la Llosa de Ranes on l’equip que lidera la classificació i continua invicte, el d’Oliva amb Montaner, Brisca i Gabi mesurarà les seues forces contra el de Dénia de Ian, Sanchis i Miravalles, una altra formació que va a més a mesura que avança la competició.

Pel que fa a la Lliga Bankia en la modalitat d’escala i corda, la quarta jornada comença este dissabte al trinquet Pelayo on Puchol II, Salva i Bueno (València) jugaran contra Pere Roc II, Santi i Monrabal II (Benidorm).

L’equip de la ciutat de València ha estat remodelat per la baixa per lesió de Raúl, que este divendres ha conegut el resultat de la ressonància a la qual va ser sotmés el dijous. Afortunadament s’ha descartat que tinga alguna cosa important i en principi es mantenen les tres setmanes de recuperació per a la luxació de lligaments del muscle dret.

FI DE JORNADA

La jornada de les dues lligues conclourà el diumenge amb la disputa de tres partides programades a les 12.00 hores. La competició d’escala i corda visitarà els trinquets de Xàbia i Borriana mentre que el campionat de raspall es traslladarà a Xeraco.

LLIGA 2

Les lligues 2 també han tingut activitat este divendres. En el torneig en la modalitat de raspall, Badenes i Ricardet (El Genovés) han guanyat a Punxa i Lorja (Barxeta) per 25-20 en partida disputada al trinquet de Piles.

I en el campionat d’escala i corda, Marc i Carlos (Vila-real) s’han imposat a Fageca i Tomàs II (Pedreguer-Masymas) per 60-45 al trinquet de Sueca.

ALTRES NOTÍCIES

31 / 1 / 2019 | JAM A PER LA QUARTA JORNADA

2 /2 / 2019 | JAM VALÈNCIA I DÉNIA QÜESTIONEN EL LIDERATGE D'ALMUSSAFES I OLIVA EN LES LLIGUES BANKIA