">
Publicat el: 11 / 6 / 2019 a les 17:37 |

El Campionat Individual Bankia de raspall completarà este dimecres dues eliminatòries més dels quarts de final. Una es jugarà al trinquet de Guadassuar i l’altre tindrà lloc al de Castelló de Rugat.

Al recinte de la Ribera (17.00 hores) s’anuncia al defensor del títol, Moltó, que tindrà en la contra a Punxa. Ambdós contendents han superat la ronda anterior pel mateix resultat de 25-10. Moltó va eliminar a Roberto i Punxa a Miravalles.

Això sí, el mitger del Genovés va haver d’abandonar per lesió quan el marcador reflectia 15-10 en contra seua. Fins a eixe moment i pel que respecta al protagonista de l’eliminatòria de quarts, Punxa estava tenint la iniciativa i ratllant a bon nivell.

Moltó també va signar una destacada actuació en la seua estrena. Com és habitual en ell, el de Barxeta va fer valdre la seua potència i tècnica per igual.

Pel que fa a la partida de Castelló de Rugat, Marrahí haurà de mesurar les seues forces contra Ximo. Una figura més que consagrada i teòric aspirant al títol contra un jove que probablement ho serà, però falta saber quan.

Marrahí ve d’eliminar a Brisca per un contundent 25-5 en una partida en la qual el mitger d’Oliva va plantejar batalla, però el rest de Villanueva de Castellón va imposar el seu joc.

Ximo ha deixat en el camí a Guadi, en este cas per 25-10, en una confrontació de desgast en la qual va influir molt el físic. Però esta no és l’única partida recent del mà a mà del pilotari que jugarà en sa casa perquè cal recordar que està participant en l’Individual Bankia per haver-se proclamat campió de la competició en la categoria sub-23.

ALTRES NOTÍCIES

10 / 6 / 2019 | JAM IAN, PRIMER SEMIFINALISTA DE L'INDIVIDUAL BANKIA DE RASPALL

12 /6 / 2019 | JAM MARRAHÍ I MOLTÓ SE SUMEN A LA LLISTA DE SEMIFINALISTES