">
Publicat el: 10 / 1 / 2020 a les 21:49 |

Els equips de Barxeta i Vila-real han estat els vencedors de les primeres partides de les lligues professionals Bankia 2020, que han arrancat als trinquets del Genovés i Vila-real. L’estrena d’ambdues competicions ha sigut molt positiva pel que fa al nivell oferit pels pilotaris.

En la Lliga Bankia de raspall – Trofeu Diputació de València, que ha visitat el trinquet del Genovés, Moltó, Raúl i Ibiza han guanyat als representants de Xeraco, Ian, Canari i Ricardet, pel tanteig de 30-15.

En la partida ha destacat sobretot el duel de poder a poder entre els dos restos, encara que tots els pilotaris han tingut els seus moments. I l’equilibri ha estat molt més del que diu el marcador. L’equip de Xeraco perfectament podria haver optat a la victòria si haguera tancat algun dels quatre jocs de val a favor que finalment ha cedit.

Al trinquet de Vila-real i pel que respecta a la Lliga Bankia d’escala i corda, la formació local de Puchol II, Tomàs II i Guillermo ha superat a la de Montserrat amb Marc, Jesús i Álvaro Gimeno per un ajustat 60-50.

Esta ha sigut una gran partida, amb els dos equips carregant molt i defensant el quinze amb eficàcia i qualitat. Un molt bon espectacle que implica que els dos equips sumen punts: dos per als vencedors com a premi pel triomf i 1 per als derrotats per arribar a 50.

DISSABTE A PELAYO I BELLREGUARD

La primera jornada de les dues lligues prosseguirà este dissabte als trinquets de Pelayo i Bellreguard.

Al recinte de la ciutat de València i pel que respecta a la Lliga Bankia d’escala i corda tindrà lloc el debut dels equips Pedreguer-Masymas, amb Francés, Nacho i Pere, i Almussafes, on De la Vega no podrà ser de la partida per un virus estomacal. El seu lloc l’ocuparà Salva Palau per a formar amb Raúl i Monrabal II.

A Bellreguard també hi haurà estrena de dos equips, però de la Lliga Bankia de raspall – Trofeu Diputació de València. Per un costat tindrem al representatiu d’Oliva de Vercher, Sanchis i Javi López, mentre que en la contra estarà el d’Alzira amb Pablo, Seve i Lorja.

I el diumenge, la primera jornada de les dues lligues conclourà al matí als trinquets de la Pobla de Vallbona i Oliva.

ALTRES NOTÍCIES

9 / 1 / 2020 | JAM COMENÇA L'ESPECTACLE

11 /1 / 2020 | JAM PEDREGUER I ALZIRA GUANYEN LES PARTIDES LLIGUERES DEL DISSABTE