Foto: Museu de la Pilota del Genovés">
Publicat el: 6 / 7 / 2019 a les 14:04 |

EL MÍTIC PILOTARI D’OLIVA TONARÀ A VESTIR DE BLANC EL PRÒXIM DIVENDRES DIA 12 AL TRINQUET DE BELLREGUARD

 

Foto: Museu de la Pilota del GenovésUna de les figures més grans que ha conegut la pilota i el raspall en particular, Carlos Parra Mestre, tornarà a vestir de blanc el pròxim divendres dia 12 de juliol al trinquet de Bellreguard en partida programada a les 23.00 hores.

Carlos formarà parella amb Salelles II i en la contra estaran Marrahí i Seve. Pel que fa a les normes, Carlos i Salelles II jugaran en tot moment al rest i trauran des del 9, amb falta al quinze. Per tant, la zona del dau serà la ubicació permanent de Marrahí i Seve. Per últim, els quatre pilotaris hauran de jugar solament amb la mà esquerra.

La partida, tal com explica el mateix Carlos, va sorgir per iniciativa de l’empresa El Zurdo el passat mes de desembre. “Em va cridar Emi (Emilio Peris fill) per a fer el documental d’homenatge a Emilio. Després de faltar Diego i Pepito, entrar al trinquet era per a mi una frontera enorme, però no podia negar-me. I de broma i amb la bona sintonia que n’hi havia en eixos moments en què vam coincidir, Emi va suggerir la possibilitat de jugar una partida. Jo, malgrat els meus 45 anys i retirat fa temps, vaig dir que es podria fer una partida jugant amb les esquerres, com la que vam fer Álvaro i jo”, comenta Carlos.

La idea es va traslladar a la Fundació per la pilota valenciana perquè es volia implicar en la partida a algunes de les millors figures del moment. I la proposició va estar acceptada perquè des d’esta institució es considera que esta col·laboració resultarà positiva per a la pilota per la singularitat de l’esdeveniment i el ressò que generarà. Finalment es va fixar la data del 12 de juliol, una vegada concloses les tres competicions oficials programades abans de l’estiu, cas de la Lliga Bankia, el Campionat Fundació i l’Individual Bankia.

Carlos ha aprofitat estos mesos per a preparar-se a consciència amb entrenaments durant totes les setmanes i un treball exhaustiu amb nutricionistes, fisioterapeutes i massatgistes.

Pel que fa al cartell, totes les parts van consensuar que Marrahí i Seve podien ser els pilotaris adequats per a la partida. Faltava un company per a Carlos, que va triar ell mateix. La primera opció va ser Álvaro, però el rest de Faura es va veure obligat a renunciar a causa d’un accident en bicicleta que li va ocasionar una fissura a una costella, la qual cosa li impediria entrenar durant un temps prolongat. Solament hi havia una altra possibilitat: Salelles II. “No volia a ningú altre. Havia de ser ell per una qüestió sentimental, perquè es va formar amb el meu germà Diego”, assenyala Carlos.

ALTRES NOTÍCIES

5 / 7 / 2019 | JAM RASPALL DE LUXE A ONTINYENT DE LA MÀ DE LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA

6 /7 / 2019 | JAM XÀBIA, LA LLOSA DE RANES I DÉNIA, TRES PUNTS CLAU DEL CAP DE SETMANA