">
Publicat el: 11 / 2 / 2020 a les 15:36 |

La Lliga Bankia de raspall – Trofeu Diputació de València es traslladarà este dimecres fins al trinquet de Guadassuar per a donar inici a la segona volta de la fase regular. Queden per tant cinc jornades per a decidir qui accedirà a la fase final. La partida enfrontarà a l’equip de Villanueva de Castellón de Marrahí, Roberto i Gabi contra el del Genovés amb Punxa, Tonet IV i Néstor.

La diferència entre els dos equips en la classificació és important. Mentre que Punxa i els seus companys es troben una còmoda tercera posició, el trio liderat per Marrahí tanca la taula. Però la distància no és tanta com pareix perquè els dos conjunts solament els separen 2 punts.

La millor situació de Punxa, Tonet IV i Néstor és conseqüència de la línia regular i de bon rendiment que han oferit en la primera meitat de la fase regular. De fet han puntuat en totes les partides llevant una, la que van disputar en la jornada anterior.

Per la seua part, Marrahí, Roberto i Gabi estan anant a més. La victòria se’ls ha resistit en les dues darreres confrontacions, però en veritat van jugar al nivell que es requereix per a guanyar. En ambdues van caure per un ajustat 30-25. Amb un poc més de sort o encert en moments puntuals d’estes partides, l’equip hauria sumat algun punt més i a hores d’ara estaria més prop de les semifinals que de l’eliminació.

La jornada continuarà el divendres al trinquet de Piles i es tancarà el dissabte a Bellreguard.

En la Lliga Bankia d’escala i corda, on la fase regular consta de 14 jornades, encara no s’ha arribat a l’equador d’esta. La sisena jornada començarà el pròxim divendres al trinquet de Sueca on l’equip de Murla de Genovés II, Santi i Bueno s’enfrontarà al representatiu de Montserrat amb Marc, Nacho i Pere.

ALTRES NOTÍCIES

9 / 2 / 2020 | JAM LA LLIGA DE RASPALL TÉ NOUS LÍDERS I DÉNIA ACONSEGUEIX LA PRIMERA VICTÒRIA EN ESCALA I CORDA

12 /2 / 2020 | JAM EL GENOVÉS GUANYA UN DUEL IGUALAT A VILLANUEVA