">
Publicat el: 27 / 5 / 2019 a les 19:41 |

Ja podem cantar el va de bo per al Campionat Individual Bankia – Trofeu President de la Generalitat en la modalitat d’escala i corda. Al trinquet de Massamagrell es jugarà este dimarts la partida inaugural que enfrontarà a Soro III i Nacho.

Però abans de començar cal fer la presentació oficial, que tindrà lloc al migdia d’este dimarts al Palau de la Generalitat on el president en funcions, Ximo Puig, rebrà als participants de les dues competicions.

El quadre de participants en la disciplina per dalt corda ha quedat configurat este mateix dilluns després de la disputa de l’eliminatòria prèvia en la qual Marc ha superat a Monrabal II per 60-25 al trinquet de Borriana.

El rival de l’escaleter de Montserrat en els huitens de final serà el defensor del títol, Puchol II, i la partida es jugarà el pròxim dissabte a Pelayo.

En la modalitat de raspall també s’han jugat dues prèvies este dilluns al trinquet de Xeraco. En una, Brisca ha guanyat a Vicent per 25-10. I en l’altra, Vercher s’ha imposat a Josep per 25-0.

Amb estes victòries, Brisca i Vercher es classifiquen per als huitens de final i jugaran en la jornada inaugural del pròxim divendres a Piles. El mitger d’Oliva s’enfrontarà a Marrahí mentre que el rest de Piles es mesurarà a Ian.

ALTRES NOTÍCIES

26 / 5 / 2019 | JAM TRES PLACES EN ELS INDIVIDUALS BANKIA D'UNA TACADA

28 /5 / 2019 | JAM ELS CAMPIONATS INDIVIDUALS BANKIA S'HAN PRESENTAT ESTE DIMARTS EN EL PALAU DE LA GENERALITAT