">
Publicat el: 27 / 7 / 2019 a les 19:15 |

La quarta edició del Trofeu Ciutat de Torrent ha conclòs este dissabte al trinquet de la mateixa localitat amb victòria en la final de Puchol II, Raúl i Carlos, que han superat a Francés, Félix i Monrabal II per 60-30.

La superiotat dels vencedors fins al parcial de 40-15 ha estat molta. Al trio de la faixa roja li ha eixit tot, a més en les tres línies. Puchol II ho passava tot i les acabava per poc que les tinguera bones, Raúl s’ha descarregat amb una efectivitat màxima i les aparicions de Carlos, que han estat moltes, pràcticament han sigut sinònim de quinze.

Enfront, Francés, Félix i Monrabal II es desesperaven en veure que no els eixien les coses. I la pilota tampoc ajudava, perquè cada vegada que entrava en joc la sort era per a afavorir els seus rivals.

Després del 40-15 sí que ha estat equilibrada la partida. Els rojos han continuat jugant molt a pilota i els blaus s’han posat al seu nivell. Però la diferència era massa folgada i la final s’ha resolt posteriorment pel definitiu 60-30.

Abans de començar la final, el Cub de Pilota de Torrent hi ha ret homenatge a Dani de Benavites, que ha estat present en la partida. En acabar, el lliurament de trofeus ha estat encapçalat per l’alcalde de Torrent, Jesús Ros, que ha estat acompanyat per bona part de la corporació municipal. També ha participat en l’entrega Puchol, que per deferència de Jesús Ros ha lliurat al seu fill, Puchol II.

ALTRES NOTÍCIES

27 / 7 / 2019 | JAM EL TROFEU DIPUTACIÓ DE VALÈNCIA DE FRONTÓ ACAPARARÀ EL PROTAGONISME A TUÉJAR

28 /7 / 2019 | JAM FAGECA I RAÚL ACONSEGUEIXEN LA PRIMERA VICTÒRIA DEL TROFEU DIPUTACIÓ DE VALÈNCIA DE FRONTÓ